Pepe, surpriză de proporții pentru soția lui de ziua ei. Raluca a rămas fără cuvinte

 Stamen Diana
.

Artistul știe cum să-și facă soția fericită și cum să o surprindă plăcut de fiecare dată. Pepe i-a pregătit o surpriză de proporții soției sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Raluca Pascu a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce a pus la cale tatăl fetițelor sale.

Raluca Pascu a împlinit 27 de ani, iar Pepe i-a pregătit o surpriză de ziua ei pe care cu siguranță nu o va uita niciodată. Artistul i-a luat un tort mamei fetițelor sale și a așteptat-o la grădinița lor, fără ca aceasta să bănuiască ceva. În momentul în care a intrat în clădire, toți cei care se aflau acolo au început să-i cânte 'La mulți ani' Ralucăi Pascu.

Pepe a încărcat filmulețul pe una dintre rețelele de socializare și a scris la descrierea acestuia: 'Te iubesc!'. Cântărețul și soția lui formează o familie fericită, iar cele două fetițe pe care le au împreună nu fac decât să le umple viața de bucurie. Pepe este topit după cele două fiice, Maria și Rosa.

Te iubesc !!! ❤

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on


Citește și: Pepe a fost jefuit! Artistul a rămas fără o sumă exorbitantă de bani

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton