Cântăreaţa Pink a fost aleasă cel mai frumos om din lume - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Pink, cel mai frumos om din lume. Conform revistei „People”, cântăreaţa Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume, pentru că este „un model de viaţă care îmbină onestitatea şi încrederea”.

În fiecare an, People publică o listă a oamenilor frumoşi din lume, iar, în 2018, printre aceştia se numără şi fosta actriţă americană Meghan Markle. Pe data de 19 mai ea va deveni soţia Prinţului Harry al Marii Britanii.

În 2017, Julia Roberts a avut 5 nominalizări primite din partea revistei People, mai ales că avea deja 50 de ani. Anul acesta, Pink este „Cea mai frumoasă femeie din lume'. Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani a pozat alături de cei doi copii ai ei, Jameson Moon, în vârstă de 15 luni, şi Willow Sage, în vârstă de 6 ani, pentru ediţia specială anuală a revistei People.

Lista de anul acesta, care nu se bazează pe frumuseţea fizică, ci pe calităţi frumoase, precum forţa, umanitatea şi talentul, include peste 70 de vedete feminine, dar şi cinci bărbaţi. Printre acestea se numără starul serialului „Will & Grace” Megan Mullally, actriţa afro-americană Issa Rae, starul filmului „Wonder Woman” Gal Gadot şi campioana din lumea tenisului Serena Williams, scrie Mediafax.

Iată care sunt cei cinci bărbaţi „care se comportă frumos” incluşi pe lista People 2018:

  • artistul Lin-Manuel Miranda
  • Rapperul Drake
  • realizatorul TV Jimmy Kimmel
  • actorul de comedie Kumail Nanjiani
  • patinatorul olimpic Adam Rippon

televiziune din Turcia, amendată pentru difuzarea unui videoclip cu Pinkteleviziune din Turcia, amendată pentru difuzarea unui videoclip cu Pink

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton