Old Hollywood Glamour – Plăcerile divelor de altădată

 Florentina Liutic
.

Actriţe adorate de o lume întreagă, femei fatale care au stârnit pasiuni mistuitoare iubeau la nebunie micile escapade dintre filmări. În timpul liber, departe de toate presiunile şi obligaţiile, preferau ca destinaţii de vacanţă atât locuri exotice, cât şi unele mai retrase.

 

Raquel Welch

 

A creat furori atunci când a apărut într-un costum de baie minuscul în celebrul „Fanthom (1967), aşa cum făcuse şi un an înainte, în „One Million Years, B.C. Având un astfel de trup tonifiat, care i-a consolidat imaginea de femme fatale, Rachel Welch prefera să-şi petreacă vacanţele în locuri însorite, la ocean, unde să-şi etaleze formele perfecte. În plus, actriţei îi plăcea să-şi facă exerciţiile de întreţinere pe plajă, dimineaţa, apoi să înoate minute în şir.

 

Rachel

 

Farrah Fawcett

 

A călătorit prin cele mai frumoase locuri din lume, însă se poate ca oraşul mexican Acapulco să fi fost una dintre destinaţiile de vacanţă pe care Farrah le-a îndrăgit enorm. Aici a filmat „Sunburn (1976) şi aici visa să revină dacă ar fi câştigat lupta cu boala. Cel puţin asta reiese din seria de scrisori pe care i le-ar fi trimis în ultimii ani de viaţă unui iubit din tinereţe. „Să rămânem pozitivi, nota ea, „şi să aşteptăm vacanţa din Acapulco.

 

Farah

 

CLAUDIA COJOCEA, FOTO Guliver, Northfoto, Hepta

 

Continuarea în numărul de august al revistei VIVA!, la standurile de presă din 31 iulie.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton