Oana Roman, despre relaţia cu Petre Roman: "Mă bătea cu cureaua de-mi suna apa în cap!"

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman, despre relaţia cu Petre Roman. Vedeta are o relaţie destul de bună cu tatăl său, însă în ultimii ani nu mai vorbesc foarte des. Pentru ea, încă sunt vii amintirile din copilărie, atât cele plăcute, dar şi cele mai puţin plăcute. Oana a dezvăluit acum că în copilărie acesta o şi bătea. 

Oana a dezvăluit în exclusivitate pentru VIVA! faptul că a suferit foarte mult din cauza tatălui său, ea spune că nu a avut parte de sprijinul lui, de ajutorul său în multe momente din viaţa ei, din adolescentă. Când era la facultate, Petre Roman a vizitat-o doar de câteva ori, şi atunci pentru că avea întâlniri oficiale la Paris (în Franţa a studiat Oana Roman).

Este mamă şi ea va fi mereu alături de copilul său! Oana Roman i-a spus tatălui cât de mult îi lipsea, el fiind concentrat foarte mult asupra profesiei. Îi mulţumeşte pentru educaţia aleasă pe care i-a oferit-o, însă nu şi pentru momentele în care o mai lovea.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi suna apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. 

Au fost momente de cenul acesta care pot spune că m-au marcat”, a spus Oana Roman la Interviurile VIVA!.

Oana Roman a îmbrăcat din nou rochia de mireasă

Oana Roman a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Vedeta şi Marius Elisei au împlinit patru ani de la căsătorie. Alături de familie şi de apropiaţi, cei doi au organizat o petrecere specială. Oana şi Isabela au purtat rochii speciale, asemănătoare!

Foto: Adrian Manolache

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton