Bianca Drăgușanu ar putea îmbrăca oricând rochia de mireasă: ”Sunt genul de om care trăiește clipa”

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu pare a fi foarte îndrăgostită de Tristan Tate, tânărul care a reușit să o facă să-l uite pe Victor Slav. Prezentatoarea TV de la Kanal D a mărturisit că se vede mireasă, mai ales că rochia o poate face chiar ea. Bianca Drăgușanu a nu ar da înapoi de la o posibilă căsătorie, mai ales că vedeta trăiește intens fiecare clipă din viața ei.

Singurul bărbat cu care Bianca Drăgușanu a fost căsătorită este Victor Slav. După o perioadă scurtă de când au spus 'DA!', cei doi au divorțat și au luat-o pe drumuri diferite. Relația Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav a fost plină de urcușuri și coborâșuri, ca în final cei doi să ajungă să se despartă din nou, iar de data aceasta pare a fi definitiv.

Tristan Tate a reușit să o cucerească pe prezentatoarea TV de la Kanal D cu felul său de a fi. Bianca Drăgușanu este fericită în acest moment al vieții sale și mai în glumă, mai în serios, vedeta a declarat într-o emisiune TV că se vede mireasă și ea singură își va face rochia pe care o va purta la marele eveniment. Bianca trăiește clipa și nu-și face planuri de viitor, cu siguranță vedeta merge pe premisa ce o fi, o fi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, fără Victor Slav la VIVA! Party! Surpriză! La eveniment a fost și… actualul ei iubit!

'La câte rochii de mireasă am eu. Cum să nu mă văd?! Normal că mă văd mireasă. Ar fi păcat acum dacă pot să fac rochia singură să nu mai fiu mireasă măcar o dată. Toate croitoresele să apeleze la mine pentru că vreau să-mi fac rochie de mireasă din nou. Eu nu-mi fac planuri pentru viitor. Sunt genul de om care trăiește clipa și care își iubește viața. Eu îmi doresc ca Victor să fie fericit și să-și găsească liniștea sufletească.', a declarat Bianca Drăgușanu într-o emisiune TV.

Andrew Tate, fratele lui Tristan, o vede pe Bianca Drăgușanu că membru al familiei lor. Relația dintre Andrew și Tristan Tate este una foarte specială, cei doi frați se înțeleg de minune și întotdeauna se bazează unul pe celălalt.

„Fratele meu este familia mea. Da, Bianca face parte din familie acum. (…) Toată lumea îmi cunoaşte familia. Este cea mai tare familie de pe pământ”, a declarat Andrew Tate, fratele lui Tristan, pentru Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au întâlnit. Ce i-a adus împreună pe cei doi

Bianca Drăgușanu în rochie de mireasăBianca Drăgușanu în rochie de mireasă

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton