Mirela Vaida nu va uita niciodată cum a fost cerută în căsătorie: ”Eu nu aveam chef să mă mărit”

 Stamen Diana
.

Îndrăgita prezentatoare TV a fost astăzi invitată la Interviurile VIVA!, unde a povestit momente interesante din viața ei, mai ales despre cum a început relația cu soțul ei. Mirela Vaida nu va uita niciodată cum a fost cerută în căsătorie. Vedeta nu avea de gând să se căsătorească prea curând, iar modul în care a fost cerută va amuza pe toată lumea.

Mirela Vaida era studentă la drept pe vremea când și-a întâlnit iubirea vieții ei, adică pe Alex, soțul și tatăl copiilor ei. Prezentatoarea TV își dorea tare mult un iubit care să o scoată în parc și să fie necondiționat alături de ea. Momentul în care a fost cerută în căsătorie nu-l va uita vreodată. Cei doi și-au planificat nunta în mașină când stăteau la semafor în zona Unirii, din București. Când Alex i-a oferit inelul de logodnă Mirelei Vaida, aceștia se aflau în apartamentul pe care îl cumpăraseră cu credit în zona Drumul Taberei.

„Voiam să am și eu un iubit care să mă scoată la plimbare. Ne-am cunoscut prin intermediul facultății, el studia la Cluj și eu la București. Nu mi-am imaginat atunci că o să am vreo relație cu Alex. Întotdeauna mi-a ascultat Dumnezeu rugăciunile. Cererea în căsătorie a fost la semafor. Pe la ora patru după amiaza. Deja eram de 4 ani cu Alex. Eu nu aveam chef să mă mărit, era mișto şi aşa. El zice: băi, hai să facem şi noi nunta! Să ne punem şi noi la casa noastră. Stăm noi la semafor, mai hâr, mai mâr, iar stop, iar frână, iar ambreiaj. Zic: hai! Dar stai să văd cam când, când punem? Hai în septembrie! Am stabilit data nunţii şi cererea în căsătorie a venit într-o sufragerie micuţă, noi ne luasem un apartament mic, mic pe credit în Drumul Taberei. Nu aveam mai mult, atât ne-am permis. Aveam o saltea pe care dormeam şi un uscător de rufe. A scos un inel şi m-a cerut în genunchi lângă uscătorul de rufe cu lenjeria intimă pe el, rufe, cămăşi, şosete, pijamale și ce mai aveam noi. El a scos inelul, s-o dăm şi pe lux aşa! A fost totul spectaculos într-un apartament de 12 m din Drumul Taberei”, a declarat Mirela Vaida la Interviurile VIVA!.

FOTO: Bogdan Sorocan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton