8 ani de relaţie şi 5 copii n-au stins pasiunea în cuplul Anca Serea - Adi Sînă

 Pirvu Cristina
.

8 ani de relaţie şi 5 copii. De ani de zile trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Nu au dezvăluit secretele relaţiei lor, dar nu e greu de descifrat: iubirea şi pasiunea! Aşa au reuşit cei doi să aibă împreună cinci copii frumoşi. Se gândesc să îl facă şi pe al şaselea!

Apar la multe evenimente mondene împreună, dar rar sunt drăgăstoşi în public. Anca Serea şi Adi Sînă au participat la VIVA! shopping with stars şi ne-au uimit: există pasiune între ei exact ca acum 8 ani, când s-au îndrăgostit unul de altul. Pentru mulţi, cei doi formează cuplul perfect. Se asortează, se iubesc, îşi cresc copiii în armonie, aşa DA!

Iată că după patru ani de relaţie şi patru ani de căsnicie se iuibesc la fel ca la început, sunt pasionali, se respectă şi se îndrăgesc, chiar şi la evenimentul VIVA!. Se pare că cei doi nu s-au implicat numai în creşterea copiilor, ci şi în evoluţia relaţiei lor de cuplu.

Anca îi face surprize plăcute soţului, el îi cumpără cadouri, mici atenţii care o fac mai fericită. Sunt un cuplu model!

Anca Serea si Adi Sina la VIVA shopping with starsAnca Serea si Adi Sina la VIVA shopping with stars

Adi Sînă a împlinit 41 de ani

Astăzi, 18 aprilie, Adi Sînă a împlinit 41 de ani. Un motiv mare de sărbătoare în casa sa şi a Ancăi Serea. După cum au declarat şi ei în exclusivitate pentru Revista VIVA!, în familia lor există o tradiţie. Fiecare sărbătorit primeşte tortul special la miezul nopţii, suflă în lumânări şi îşi pune o dorinţă. Aşa au făcut şi în acest an. Copiii i-au cântat şi s-au bucurat împreună de ziua tatălui lor.

Anca Serea, care a pariticpat la „VIVA! shopping with stars” şi în acest an, a fugit chiar în ultima clipă, înainte ca soţul să ajungă la eveniment, să îi cumpere un cadou. A reuşit în câteva zeci de minute să achiziţioneze câteva articole pe care Adi le dorea de mult timp de la Massimo Dutti.

Foto: Cristi Duminecioiu, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton