Miranda Kerr – Mărul discordiei

 Florentina Liutic
.

miranda-kerr

 

De când între Miranda Kerr şi Orlando Bloom a apărut numele lui Justin Bieber, Hollywoodul fierbe la foc mic. Din când în când, micul artist mai aruncă câte un tweet răutăcios „pe foc, mai scapă câte un comentariu acid, câte o aluzie sugestivă. În replică, Bloom reacţionează violent, Miranda fuge în braţele unui mogul australian, iar presa încurcă lucrurile lansând zvonuri contradictorii: Kerr e însărcinată. După unii cu Bieber, după alţii cu miliardarul misterios.

 

Povestea începe la sfârşitul anu­lui 2012. La finalul show-ului Victorias Secret, Justin Bieber – unul dintre artiştii care cântaseră în seara respectivă – s-a strecurat în culise până la cabinele „îngeraşilor cu un scop precis: să-şi facă o fotografie cu Miranda Kerr. Având aerul copilului sedus de farmecele divei, Justin (18 ani pe atunci) a pătruns uşor în mijlocul supermodelelor, s-a aşezat cuminte în dreapta Mirandei şi pac… momentul era imor­talizat. În primă fază, totul a părut o joacă, o ambiţie a unui adolescent re­bel de a-şi valida masculinitatea prezentând imaginea cu pricina ca pe o carte de vizită.

 

 

Justin Bieber şi şansele lui de reuşită

 

Diferenţa de vârstă dintre ei sau faptul că Miranda era soţie şi mamă n-au fost argumente solide pentru artistul pop, care a continuat s-o caute insistent, de­venind în timp un rival incomod pen­tru Orlando Bloom. La pronunţarea divorţului în octombrie 2013, apropiaţi ai cuplului au declarat că artistul pop ar fi fost unul dintre motivele care au condus către destrămarea relaţiei dintre actor şi frumoasa australiancă. „Miranda mi-a promis că mă va trans­forma într-un bărbat adevărat, ar fi spus insinuant puştiul, respingând acu­zaţiile ce îl dădeau ca vinovat pentru despărţirea celor doi. Replica l-a scos din minţi pe actorul din „Troia, care a sărit ca ars să-l lovească atunci când prilejul i s-a ivit, vara asta, în Ibiza. „Orlando nu poate crede că o per­soană pe care o consideră doar un băieţel stupid poate avea un asemenea impact asupra căsniciei sale, declara un apropiat la scurt timp după acest incident. Imediat după altercaţie, Bie­ber a publicat o fotografie cu Miranda în costum de baie, manifest menit să-i demonstreze lui Orlando Bloom că nu se lasă intimidat de ameninţările lui.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto HEPTA, NORTHFOTO

 

Continuarea în numărul de octombrie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 octombrie.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton