Mihaela Rădulescu – De ce ne enervează (din nou)

 Florentina Liutic
.

Scriam în 2003 un titlu mare pe coperta cu Mihaela Rădulescu: „De ce ne enervează. Țin minte că și atunci, ca acum, ca mereu, Mihaela irită, intrigă, agită. Era iubită sau nu, apreciată sau ba, dar ținea și atunci paginile întâi ale ziarelor (mai multe ca azi) cu gesturi care stârneau discuții la cafea.

 

Mihaela Radulescu

 

Azi se întâmplă la fel, deși de la acea copertă au trecut 12 ani. De ce ne enervează? Unii zic că exagerează, alții că prea e femeia-bărbat, alții că e prea femeie-femeie, alții că nu știe să se stăpânească atunci când vorbește, alții că vorbește prea mult și așa mai departe. Nu-i chip să termini o discuție despre Mihaela Rădulescu, asta desigur, dacă te preocupă persoana și dacă, în fața ta, ai una la fel de interesată ca tine. De ce (ne) enervează din nou?

 

I-am solicitat o copertă înainte de a începe „Românii au talent, înainte, deci, de epi­soadele numite laconic: „jignirea, făina și sărutul. Aveam fotografiile aranjate deja în pagină, gata să plece la tipografie. Mai lipsea doar textul, când, prin Skype, ea așezată pe balconul apartamentului ei din Monaco și eu pe scaunul de la birou cu o cafea fierbinte în față, am făcut ceea ce veți citi: un interviu străbătut din când în când de briza Mării Mediterane care se auzea prin microfonul computerului.

 

Mihaela era într-un tricou și o bluză de sport cu fermoar, nemachiată, cu un suc de fructe în mână, cu părul lăsat liber. Zâmbea liniștită și parcă nu mai semăna deloc cu cea pe care o văzusem la televizor sau în ședința foto.

 

Mihaela – am început abrupt – de ce enervezi?

(râde) Depinde pe cine enervez și… cu ce enervez… Și dacă ceea ce fac eu personal și profesional, vizibil, enervează, atunci da, enervez. Vestea proastă este că o să vă mai enervez ceva vreme de acum încolo…

 

Dar de ce ți se întâmplă numai ție?

A, nu, nu știu dacă putem spune asta. Nu mi se întâmplă numai mie, este doar un moment al meu acum. Se întâmplă oricui în meseria asta să fie ba în soare, ba în umbră. Acum are legătură strict cu emisi­unea „Românii au talent ‒ care are nu numai cea mai mare audiență, dar e și un spectacol care naște oriunde pe planetă reacții de toate culorile, pentru că peste tot există și un bad guy în juriu. Mie nu mi se pare că e ceva special. Ție? (râde)

 

Continuarea în numărul de aprilie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 3 aprilie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton