Alina Puşcaş – Aşteaptă un copil

 Florentina Liutic
.

După ce am aflat în premieră și în exclusivitate că vedeta de televiziune așteaptă un copil, am invitat-o pe Alina la prima ședință foto din viața ei cu burtică!

 

Alina Puscas1

 

Cumva atipic pentru un star TV, Alina Pușcaș (32 de ani) e foarte discretă în ceea ce privește viața personală, pe care încearcă s-o țină cât mai departe de ochii indiscreți ai presei. I-am respectat această dorință, deși nu ne-am reprimat o serie de curiozități, la care vedeta emisiunii de sâmbătă seara „Te cunosc de undeva (Antena 1) a răspuns pe alocuri destul de evaziv. I-am respectat însă discreția și i-am trecut-o cu vederea, pentru conduita exemplară din platou: ședința foto a mers șnur, vă invit s-o admirați fără rezerve!

 

Bună, Alina, deși „ne cunoaștem de undeva, n-am sesizat nimic schim­bat la tine. Trebuia?

Ei, eu spun că ați observat ceva, dar nu ați știut exact „de unde să apucați această schimbare și cum să o justificați din lipsă de informații, pentru că, în general, am fost genul de persoană publică ce a evitat pe cât posibil să dezvolte orice subiect din această zonă. De obicei, atunci când a fost cazul, m-am rezumat la scurte declarații care să spună lucrurilor pe nume și care să nu lase loc de interpretări. Iată că a venit momentul unei declarații foarte clare… Da, sunt însărcinată!

 

Continuarea în numărul de aprilie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 3 aprilie.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton