Mesajul Cristinei Ţopescu după ce tatăl său a fost internat în spital. "Mă înţelege, dar nu îmi poate răspunde"

 Pirvu Cristina
.

Mesajul Cristinei Ţopescu. De câteva zile, celebrul comentator sportiv se află internat în spital. Medicii au grijă de starea acestuia, iar fiica sa este în mare impas. Suferă alături de tatăl său care se pare că este inconştient. Prezentatoarea TV a trimis un mesaj emoţionant prin intermediul reţelelor de socializare!

Cristina Ţopescu este alături de una dintre cele mai dragi fiinţe din viaţa sa. Tatăl său, Cristian Ţopescu, se află pe patul de spital. Ea a transmis că medicii încearcă să îi resusciteze trupul, ceea ce înseamnă este este foarte slăbit.

„Tatăl meu luptă, este un luptător. Toată viața am auzit de la el, de câte ori aveam vreo deznădejde: viața e o lupta, deci te luptă! Și acum vreo lună de zile îmi spunea el mie : nu te lasa, nu abandona ! Asta îi spun și eu acum, când mă înțelege, dar nu-mi poate răspunde : ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte și va mulțumesc din suflet celor care sunteți alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup și suflet pentru țară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate și asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, și-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru țară lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Și-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puțin obosit, dar iubirea noastră și poate și a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul și le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscitam sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris pe Facebook Cristina Ţopescu.

Boala de care suferă Cristian Ţopescu

Zilele trecute, ambulanţa a fost chemată la domiciliul omului de sport crezându-se că este vorba despre o colică renală. De fapt, Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, a suferit o criză de diabet zaharat decompensat şi a fost dus la Spitalul Elias.

Foto: Facebook, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton