Donald Trump, gafă monumentală. Melania Trump a fost dată la o parte

 Stamen Diana
.

Donald Trump a comis-o din nou. Președintele Statelor Unite ale Americii a postat pe Twitter pe data de 13 mai, Ziua Mamei în America, un video în care mulțumește mamei sale, dar nu a menționat-o și pe Melania Trump. Urmăritorii acestuia l-au taxat pentru această gafă comisă de Donald Trump.

Președintele Donald Trump, în vârstă de 71 de ani, a postat pe una dintre rețelele de socializare un video cu mesaj pentru mama lui, Mary MacLeod, și a urat tuturor o zi a mamei fericită într-un video. Însă acesta a făcut o gafă monumentală pentru că nu a menționat-o și pe soția sa, mama fiului său Barron, în vârstă de 12 ani. 'Dragii mei americani, în această duminică este una dintre cele mai importante zile ale anului: Ziua Mamei', spune Doland Trump în video.


'Încă din primele zile ale republicii noastre, puterea Americii a venit din dragostea, curajul și devotamentul mamelor noastre', a mai spus acesta. Donald Trump a vorbit despre mama lui, care a murit în anul 2000, iar acesta a vrut să menționeze cât de incredibilă era și cât de multe a învățat de la ea, însă video s-a terminat, iar numele Melaniei Trump nu a fost deloc menționat. După această întâmplare, mulți oameni au avut reacții neașteptate.

'Niciun cuvânt pentru Melania? Ea nu este mamă? Ei bine. La mulți ani de ziua mamei, Melania! Aici sunt niște flori. Le meriți astăzi și în fiecare zi', a scris un urmăritor, apoi a postat o poză cu trandafiri.

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton