Melania Trump face o nouă gafă! A dat like unui tweet împotriva soțului ei, Donald Trump

 Popescu Alexandra
.

Melania Trump revine în centrul atenției cu o nouă gafă. După ce a fost surprinsă în timp ce se strâmbă sau face gesturi ciudate atunci când este în prezența președintele SUA Donald Trump, aceasta a dat like recent unui tweet împotriva soțului ei.

Lucrurile nu par să fie tocmai în regulă între Melania și Donald Trump, iar acest lucru este tot mai vizibil în ultimul timp. Și, pentru a pune pe jar și mai mult opinia publică, Melania a făcut un gest care este intens comentat în mediul online. Prima Doamnă ar fi dat like de pe contul său de Twitter unui tweet care o înfățișa în timpul depunerii jurământului lui Donald Trump, exact în momentul în care zâmbetul ei se transformă în grimasă.

 


Aprecierea a fost făcută de pe contul @MELANIATRUMP și a fost valabilă doar o oră, suficient cât urmăritorii săi să observe și să se întrebe ce a vrut să transmită, de fapt, aceasta.

„Se pare că singurul #Zid construit de @realDonaldTrump este cel dintre el şi Prima Doamnă a SUA #Melania #trump', a fost descrierea care însoțea postarea căreia Melania i-a dat like.

 

Melania Trump mai are un cont official pe Twitter, @FLOTUS, care este condus de biroul care îi promovează activitatea ca Primă Doamnă. De asemenea, și Donald Trump are 2 conturi pe Twitter, unul oficial, @PLOTUS, și unul personal pe care îl folosește cel mai des, @realDonaldTrump.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Discurs feminist, absolut surprinzător ţinut de Melania Trump. În sfârşit, Prima Doamnă a Americii şi-a onorat statutul!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton