Marina Almăşan merge la sală împreună cu fiul său. Secretul siluetei la 54 de ani - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Marina Almăşan merge la sală împreună cu fiul său. Prezentatoarea în vârstă de 54 de ani ne-a dezvăluit că merge la sală şi mare mare grijă la ce consumă. Fiul său o încurajează, la fel şi prietena acestuia. Iată declaraţiile vedetei!

Prezentă la Gala Premiilor Gopo din luna martie 2018, Marina Almăşan ne-a povestit că încearcă să mănânce mai puţin, să ţină poftele în frâu.

„Încercând să pun stavilă poftei care mă caracterizează de mică. Încercând să nu mănânc mai mult decât am voie, încercând să elimin alimentele dulci şi pâinea pe cât se poate. Aştept cu interes sandviciul fără pâine pentru că mănânc la discreţie. Nu pot să spun că sunt o mare practicantă a sporturilor, dar mai merg din când în când la sală.”, ne-a spus Marina Almăşan în exclusivitate.

Prezentatoarea TV merge la sală împreună cu fiul

„Eu îl însoţesc pe fiul meu şi pe prietena lui, ei m-au corupt să vin cu ei. Deşi, prima mea apariţie acolo a fost una foarte jenată, întrucât nu mai mersesem la sală, mi-am intrat aşa oarecum în rolul de sportivă de ocazie şi fac exerciţiile necesare încât să nu las kilogramele să se aşeze. E un antrenor, Bogdan Vărzaru, care este sever la adresa mea, dar îi amintesc la fiecare 10 minute că eu nu am 20 de ani şi nici măcar 30 şi de aceea trebuie să fie îngăduitor cu mine.”, a mai adăugat Marina Almăşan.

 

Marina Almăşan, gazdă la TVR

Cunoscutul actor, Claudiu Bleonţ, se alătură familiei vedetelor TVR 2, iar Marina Almășan este convinsă că va fi un coprezentator de nota 10 în emisiunea „Femei de 10, Bărbați de 10'.

„Dincolo de faptul că este un actor talentat, Claudiu este un om citit, profund și înțelept, cu care se poate vorbi despre orice. Trece foarte ușor de la stilul sobru la cel jucăuș, ceea ce îl face candidatul ideal pentru a prezenta un show de felul celui al cărui producător sunt. Are un fantastic simț al umorului (umorul este, nu-i așa, o calitate a oamenilor inteligenți!) si un spirit ludic cum rar întâlnești, în vremurile noastre încruntate. Deși pare , este foarte serios în ceea ce face, este un colaborator disciplinat și un excelent !', a spus Marina Almășan.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton