Marea încercare prin care au trecut Adela Popescu şi Alexandru, fiul său. "M-a buşit plânsul. Mă durea că e necăjit"

 Pirvu Cristina
.

Adela Popescu l-a înţărcat pe Alexandru, fiul său. Prezentatoarea a luat această decizie chiar dacă ştia că îl va face să sufere puţin pe micuţul său. Mulţi copii au trecut şi trec prin aşa ceva, însă vedeta a plâns când şi-a văzut fiul. Declaraţiile ei sunt emoţionante!

Vedeta a luat decizia de a nu-l mai alăpta pe fiul său. Consideră că este suficient, el împlinind în curând aproape doi ani. Adela Popescu nu a trecut însă prin momente plăcute. Micuţul mânca piept destul de des, la culcare, la trezire, chiar şi în weekend la somnul de prânz. Ea a povestit cum încerca să îl păcălească.

„Fetelor, merge-ncet, dar merge prost. Înțărcarea zic. Înainte de a lua decizia de a mă opri din alăptat, Alexandru mai mânca sân doar la culcare, la trezire și în weekend la somnul de prânz.
M-am informat cât am putut de bine și am început prin a-i scoate din când în când mesele de dimineață. Îi distrăgeam atenția destul de ușor, ba cu Ciu, ba cu o omletă, ba cu păsărelele de pe gard. Uneori mergea, alteori nu. Cu masă de prânz nu era o problema, căci de cele mai multe ori îl culcă mama mea și la întoarcerea mea de la emisiune el fie abia adormise, fie urmă să se trezească, deci nu am avut niciodată această problema, asocierea lui de somn fiind legată nu de sânul meu, ci de două povești pe care i le citește mamaie.

Am avut două încercări de a-l culca seară fără sân.
Deși am reușit, nu îmi amintesc cu plăcere de ele. A fost supărat, nu înțelegea ce se întâmplă, dar cu multă răbdare reușeam să îl adormit cu plimbări prin casă.”, a scris Adela pe blogul său.

Adela Popescu şi Alexandru, la mare

Adela Popescu şi Alexandru, la mare

Adela a cedat însă, a început să plângă în momentul în care şi-a văzut copilul necăjit. Reacţia lui a fost de milioane, a îmbrăţişat-o şi a adormit rapid. Prezentatoarea şi-a dat seama de dragostea mare pentru el, fiind unul dintre cele mai intense trăiri in viaţa sa.

„Într-un moment de slăbiciune, în timp ce îi spuneam hai, iubirea lu mami, mama e aici și te iubește, hai să facem nani' m-a busit plânsul. Mă durea că e necăjit, nu știam dacă e bine ce fac, în același timp mă întrebăm dacă nu va fi exact la fel și peste jumătate de an.Nu mă puteam controla și plângeam cu suspine.
Alexandru a tăcut brusc, s-a uitat la mine și a început să spună nu pange mama, nu pange mama' . Cred că a repetat de 10 ori timp în care mi-a luat mâna și a început să o pună pe fătucă lui, pe cap, pe guriță, și iar pe cap. În tot timpul asta repetă nu pange mama'.

Fetelor, am simțit că mooor, că mă sufoc de dragoste. Nu îmi amintesc să mai fi trăit un sentiment atât de intens, un amestec de tristețe, fericire, dragoste enormă. (…) Nu mi-am mai dat un termen limita și încerc să reacționez în funcție de cum îl simt. Ne dragalim mai mult și în zilele în care sar' mesele de san, dragostea pe care și-o lua când îl atașăm la piept, și-o manifestă muuult mai frumos și mai intens. Mă pupă, mă mângâie, se cuibărește la pieptul meu, se uită mă mine cu drag și îmi spune într-un fel unic maaama' și apoi mă strânge în brațe.”

Adela Popescu l-a înţărcat pe Alexandru

Adela Popescu l-a înţărcat pe Alexandru

Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan

Prezent la un eveniment dedicate frumuseții, organizat de un cunoscut brand de produse cosmetice, Radu Vâlcan a făcut mărturisi interesante despre viața de cuplu cu soția sa, povestind inclusiv cum a fost cucerit de către Adela Popescu. „Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate. Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. …', spune Radu Valcan. Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Acasă TV, în anul 2010 și, de atunci, sunt de nedespărțit.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton