Maluma, concert la București, pe 30 iunie

 Alina Dan
.

Maluma, celebrul cântăreț de origine columbiană, concertează la București, pe 30 iunie, în cadrul celui mai mare festival de muzică latino, „El Carrusel”!

Mult așteptatul artist va urca pe scenă în prima zi a celui mai mare festival de muzică latino din România, „El Carrusel”,  eveniment ce va avea loc în perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo. Tot aici vor mai concerta Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B și Whats UP.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera”. Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut 'Magia' (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria 'Best Latin America Central Act', și la Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist.

După o serie de colaborări magistrale, Maluma, concert la București, pe 30 iunie

Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima fiind piesă „Chantaje” – lansată prin intermediul Sony Music Entertainment. Clipul a depășit 90 de milioane de redări pe Youtube, însă următorul a depășit 94 de milioane. E vorba de Trap”.

Luis Londoño Arias (pe numele sau real) a avut anul trecut un videoclip în Top 10 Youtube, materialul „Felices los 4”, cel mai vizualizat videoclip al artistului, ocupând un important loc 4, cu peste 1 miliard patru sute milioane vizualizări.

Recent, a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câștigat premiul pentru artistul anului.

Juan Magan este un producător-cântăreț și DJ de origine spaniolă cunoscut pe plan internațional pentru muzică lui electro/latino'. Că și carieră muzicală, acesta a lucrat alături de: Don Omar, Selena, Nelly Furtado, Pitbull, Paulină Rubio și mulți alții.

Robin Schulz este un DJ de muzică electronică și producător muzical german. Acesta este cunoscut datorită colaborării cu muzicianul olandez Mr. Probz, pentru cântecul Waves', și cu duo-ul francez Lilly Wood & The Prick, pentru Prayer în C'.

Cu o carieră muzicală de peste 17 ani, cu 13 albume lansate și hituri care s-au auzit chiar și peste hotare, Andra este una dintre cele mai apreciate voci feminine din România.

„El Carrusel” este primul eveniment grandios, organizat vreodată în România, unde, de la an la an, numele mari ale pieței internaționale de muzică vor urcă pe aceeași scenă.

În cadrul festivalului  El Carrusel,  Very Special Guest' va fi nimeni altă decât ANDRA! Surpriză vine de la organizatori, care nu exclud un moment surpiza cu cei doi artiști! Sunt cea mai fericită că Maluma a ales și România, în turneul lui de promovare! Abia aștept concertul, de care sunt sigură că va fi unul spectaculos, din toate punctele de vedere a declarat Andra despre marele eveniment din iunie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton