Cornel Ilie are o pasiune care-l pune serios la treabă: trebuie să testeze peste 350 de vinuri

O vorbă veche spune că în vin se află adevărul. Se pare că lui Cornel nu îi este teamă să experimenteze acest lucru pe pielea lui, din contră, are o pasiune mai veche pentru vin. De data aceasta, însă, se află în fața unei provocări majore: să deguste peste 350 de vinuri de top. Nu va trece singur prin această 'grea' încercare, îl are alături pe Virgil Ianțu.

 

ce pasiune are Cornel Ilie

Cornel Ilie

Vinul este o mai veche pasiune de-a lui Cornel Ilie, dar finalul lunii mai se anunță a fi o provocare pentru artist din acest punct de vedere. Pe 19 si 20 mai acesta va avea ocazia să deguste peste 350 de vinuri premium, la a treia ediție RO-Wine, Festivalul Internațional de Vin din România, al cărui ambasador este alături de Virgil Ianțu.

 Cornel Ilie despre pasiunea pentru vin: 'Este băutura artiștilor'

'Îmi plac începuturile și îmi place să învăț. Nu sunt un expert sau un foarte bun cunoscător al soiurilor de vin, dar îmi place eleganța combinată, în același timp, cu relaxarea care formează ritualul unei tradiții ce leagă prietenii. Vinul mi se pare o băutură a oamenilor educați, a celor pasionali, a artiștilor', a declarat Cornel Ilie în cadrul conferinței de presă ce a avut loc la restaurantul Uanderful.

ce pasiune are Cornel Ilie

Virgil Ianțu

Cornel Ilie este ambasadorul celei de-a treia ediții a festivalului de vin alături de Virgil Ianțu, prezent și el la conferința de presă. 'Așa cum avem nevoie de educație în orice domeniu, așa cred că pentru a te bucura de un vin de calitate, trebuie să îi știi povestea, cum s-a născut, ce viață a avut și de ce ai vrea să-ți fie prieten. De aceea, sunt încântat să fiu ambasadorul RO-Wine, festivalul care aduce împreună povestitori, ascultători și viitori prieteni ai vinului', este de părere Virgil Ianțu. Dacă pentru Cornel Ilie vinul are încă secrete, prezentatorul tv este de multă vreme un fin cunoscător al celebrei băuturi. Surprinzător este că orice tip de vin ar bea, Virgil Ianțu nu are niciodată dureri de cap, așa cum a declarat mai demult într-un interviu.

ce pasiune are Cornel Ilie

Marinela Ardelean, Liviu și Mihai Popescu

Gazdele festivalului RO-Wine sunt sunt Marinela V.Ardelean, Liviu și Mihai Popescu, coproprietarii Fratelli. Liviu este pasionat de vinuri, dar și de vacanțe, așa cum poți descoperi în fiecare număr VIVA!, în cadrul rubricii de travel pe care o semnează.

Foto: PR

Citește și:

Sorana Darclee, schimbare radicală de look. Artista ne-a dezvăluit toate secretele ei de beauty

Cabral, dezgustat de petrecerile de la mare, de 1 Mai. „Incredibil! Inadmisibil! Intolerabil!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton