Loredana Groza o ia pe urmele Iuliei Vântur. S-a îndrăgostit iremediabil de India, iar acum ne-a povestit cum a fost acolo. Iată ce spune despre Iulia Vântur!

 Popescu Alexandra
.

Loredana Groza a luat-o pe urmele Iuliei Vântur. Artista a plecat de curând în India și este absolut fascinată de această țară și, spune ea, ar putea chiar să locuiască acolo.

India este din nou una dintre destinațiile preferate de vedetele din România. După ce Iulia Vântur i-a cucerit pe indieni, a venit și rândul Loredanei să viziteze frumoasa și controversata țară și să rămână fascinată de tot ceea ce înseamnă ea.

„Întotdeauna mi-am dorit (să merg în India) și e o țară în care îmi place foarte mult să trăiesc. Îmi place mâncarea, îmi place muzica, îmi plac oamenii. Recomand oricui o călătorie în India. Este o țară pe care mulți o comentează negativ, dar astea sunt doar niște paternuri care ne sunt băgate în cap de prieteni, părinți, profesori, oameni. Cred că în India trebuie să te duci fără prejudecăți și să te lași purtat de energia și de nebunia care e acolo, pentru că e o țară fenomenală', a spus Loredana.

Mai mult, cântăreața știe să gătească mâncare indiană, așa că s-a acomodat destul de repede cu regimul alimentar de acolo.

„Știu să și gătesc mâncare indiană și e o mâncare care se bazează pe niște principii foarte sănătoase și ajută foarte mult să ai un corp care să funcționeze bine, mintea să funcționeze bine. E cu totul alt stil față de mâncarea românească, recunosc, dar foarte, foarte hrănitoare. Și culmea, nu îngrașă așa tare. Niciodată nu pot să îmi aduc toate condimentele pe care mi le doresc, întotdeauna mai rămâne ceva de luat, dar asta înseamnă un pretext pentru o nouă călătorie', a mai declarat artista.

Loredana s-a întâlnit și cu Iulia Vântur cât a fost plecată în India.

„Sunt foarte fericită pentru ea și chiar eram acolo când și-a lansat un single și i-am urat mult succes și m-a impresionat foarte tare tenacitatea și consecvența cu care ea a reușit să se impună într-o țară atât de mare', a mai spus Loredana.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Loredana Groza l-a întâlnit pe Dalai Lama

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton