Lora, ipostaze provocatoare, la plajă. Aşa îşi anunţă vedeta noul videoclip

 Pirvu Cristina
.

Lora, ipostaze provocatoare, la plajă. Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, actrită, fotomodel, jurat în cadrul emisiunii concurs Next Star și vedetă de televiziune din România. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria' din Galați.

Lora, o vedetă relaxată, cool,  și-a obișnuit fanii cu poze în care este cât mai expusă, arătând că își iubește formele din plin! Fără dar și poate, Lora este o femeie extraordinar de frumoasă și sensibilă, iar aparițiile ei extravagante și pline de senzualitate confirmă lucrul acesta.

Ea este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste ale României, menține permanent legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare și ori de câte ori are ocazia, îi răsfață cu imagini surprinse atât în timpul concertelor sau emisiunilor la care participa, cât și în cadrul evenimentelor din viața privată.

În urmă cu o zi, Lora punea pe rețelele de socializare câteva poze care îi dezvăluie trupul lucrat. Motivul pe care l-a invocat vedeta a fost că ar dori să le atragă atenția fanilor prin poze, spunând prin prisma lor că în curând își va lansa o nouă melodie.

Acum că v-am captat atenția, în scurt timp lansez Clip Nou!', a spus Lora ca justificare pentru poza incredibil de sexy. Extrem de spirituala și glumeață, vedeta nu se dă în lături de la replici amuzante pentru fanii săi.

Bineînțeles, fanii ce o adoră pe artistă au reacționat imediat, comentarii că Ești cea mai frumoasă!', Una dintre cele mai frumoase vești pe care am primit-o azi', Abia așteptăm! Sigur o să fie hit' fiind cu sutele.

LoraLora

Sursa foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton