Beyonce, însărcinată cu al patrulea copil? Imediat a trezit suspiciuni

 Pirvu Cristina
.

Beyonce, însărcinată cu al patrulea copil? În ultimele show-uri din Europa Beyonce a purtat ținute foarte sumare și mulate, lăsând la vedere o burtică ce pare de graviduta. Întrebarea este acum pe buzele tuturor, oare este Beyonce din nou însărcinată?

Paparazzi au suprins-o pe divă în timp ce se îndrepta către un restaurant exclusivist împreună cu soțul ei, această atrăgând toate privirile îmbrăcată într-un sacou scump și rafinat și coafată impecabil. Nu doar decolteul generos a atras atenția, însă și faptul că Beyonce a încercat să își ascundă abdomenul tot drumul cu geanta sa dreptunghiulară, de culoare roz.

Gestul său ridică multe semne de întrebare cu privire la speculațiile în legătură cu sarcina, mai ales că diva a ținut geanta în aceeași poziție de când a ieșit din mașină până când a ajuns în restaurant, ferită de paparazii.

Cântăreața și soțul ei, Jay-Z nu au avut nimic de declarat, însă aceștia ne-au obișnuit cu discreția lor, sarcinile lui Beyonce fiind ascunse de presă până în ultimele săptămâni de sarcină.

Beyonce, probleme de sănătate din cauza sarcinii

Beyonce a născut în urmă cu 1 an doi gemeni pe nume Rumi și Sir. Artista a recunoscut că a avut multe probleme din cauza sarcinii, aceasta producând hipertensiune și corpul umflându-se din cauza unei afecţiuni rare. Ajunsese să cântărească 100 de kilograme. Dacă nu i se făcea la timp operaţia de cezariană, ar fi murit şi ea, şi bebeluşii. A petrecut săptămâni întregi la terapie intensivă, unde soțul ei i-a stat alături. Diva a recunoscut că după operație s-a simțit alt om.

Nu cu mult timp în urmă, Beyonce își acuza soțul de infidelitate. În repetate rânduri vorbește în albumul său, Lemonade despre idila soțului dar și despre faptul că dacă acesta nu se oprește își va pierde soția. Imediat acesta i-a răspuns prin alt album, unde își cere scuze. „Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uită la mine la fel, probabil aș muri de rușine. Îmi cer iertare, am fost un afemeiat' spunea artistul.

Cel mai admirat cuplu de la Hollywood a trecut prin momente grele înainte de nașterea gemenilor, însă cântăreața și-a iertat soțul din cauză că i-a stat alături în toată perioada în care a fost bolnavă. Se pare că artistul și-a sprijinit soția și a fost tot timpul lângă ea pe când se recupera la terapie intensiva.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton