Lidia Buble și-a pus sufletul pe tavă în noua sa piesă „Eu voi fi”

 Popescu Alexandra
.

Lidia Buble a lansat noua sa piesă „Eu voi fi' împreună cu videoclipul mult așteptat de fani.

Melodia este una de dragoste, în care artista și-a pus o parte din suflet și a reușit să-și sensibilizeze fanii. De asemenea, nici clipul nu este pe departe și ilustrează o poveste de iubire a anilor 40. Elegantă și îndrăgostită, așa este artista în videoclip, care îmbină stilul modern cu stilul anilor 40.

Yeeei! Așteptarea a luat sfârșit! Sunt mândră să vă prezint noul meu single #EuVoiFi!! E despre mine și despre voi, este despre iubire, este despre a fi tu însuți!', a scris Lidia pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile fanilor au fost pe măsură: le-a plăcut foarte mult piesa, i-a sensibilizat, iar clipul a strâns peste 300.000 de vizualizări pe Youtube în doar câteva ore.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de doi ani și nu ezită niciun moment să își arate iubirea ori de câte ori au ocazia. Artista declara la un moment dat că job-ul ei full-time este să îl iubească pe Răzvan. De această dată, artista și-a pus sufletul pe tavă în noua sa piesă și vorbește despre iubire.

Așa sună „Eu voi fi'! Îți place?

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Vezi și:

24 de întrebări cu Lidia Buble – „Detest oamenii care uită să-şi trăiască propria viaţă'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton