Lidia Buble a lansat piesa şi videoclipul „Cămaşa“! E una dintre cele mai sensibile melodii ale artistei

 Pirvu Cristina
.

Cântâreaţa a lansat astăzi, în jurul orei 10.00, piesa „Cămaşa. Este una dintre cele mai sensibile melodii ale artistei, mai ales că Lidia Buble povesteşte despre iubire, despre sentimentele care o încearcă.

S-a încheiat cu aşteptarea pentru fanii Lidiei Buble. Artista a început promovarea noii sale piese chiar din luna august, însă d-abia acum a reuşit să facă publică atât melodia, cât şi clipul. Ce atrage în mod deosebit atenţia este faptul că solista apare în ipostaze nud, a renunţat pentru câteva secvenţe la haine şi şi-a acoperit părţile intime cu mâinile.

În nouă piesă, Lidia Buble descrie în versuri cel mai frumos sentiment, dragostea, dar şi trăirile pe care le avem atunci când iubim din toată inima şi aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu persoană dragă.

„De multe ori sunt plastică atunci când îmi exprim sentimentele. De această dată, prin piesă «Cămaşă», sufletul meu, copilăros uneori, vulcanic în nopţile cu lînă plină, este pe tavă… că toţi să poată lua o bucăţică din el, a spus Lidia Buble.

Single-ul „Cămaşa a fost compus şi produs de Alex Pelin şi Adi Colceru. Videoclipul piesei a fost filmat pe litoralul românesc şi regizat de Ionuţ Trandafir.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton