Fergie a pozat goală pentru noul album, primul după 11 ani – Artista arată incredibil la 42 de ani

 Pirvu Cristina
.

Artista Fergie a încercat toate metodele de promovare pentru noul său album, primul după 11 ani. Nu a spus nu provocării de a poza nude. Cântăreaţa a făcut un pictorial de senzaţie, dovada că arată impecabil la 42 de ani.

Deşi a trecut de 40 de ani, frumoasa artistă a ales să atragă atenţia asupra noului său videoclip Double Duchess', printr-o ipostază inedită. A realizat un shooting foto în care a renunţat în mare parte la haine, chiar a pozat nude.

Fotografiile stau drept dovadă faptului că Fergie este într-o formă de invidiat, mai ales, că pentru câteva fotografii solista a renunţat definitiv la haine, acoperindu-şi părţile intime cu mâinile.

Vezi si: Tom Petty a murit la 66 de ani 

Referitor la noul album al lui Fergie, acesta este disponibil din 25 august, prin comandă. Artista a explicat că acesta face referire la personalitatea sa dublă, cea pe care o scoate în evidenţă, dar şi cea pe care o ţine mai ascunsă, lucrurile uşoare, dar şi cele mai complicate din viaţa sa.

Albumul Double Duchess' a fost filmat de Mert şi Marcus, iar pentru stil au contribuit Carine Roitfeld şi Giovanni Bianco.

Foto: Captură Youtube, Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton