Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă - FOTO EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă. Pentru prima oară, cântăreaţa a acceptat provocarea de a purta o ţinută specială, de nuntă. Îi vine perfect. Shooting-ul EXCLUSIV! VIVA! o are în prin plan pe artistă! Nu e aşa că îi vine bine? Vă prezentăm pozele!

Neconvențională și seducătoare, Lidia Buble a acceptat provocarea noastră de a fi mireasă pentru o zi. Cu ajutorul ei, îți prezentăm cele mai actuale, fresh și atipice outfituri, pentru cea mai spectaculoasă zi din viața ta.

Lidia Buble, mireasă pentru prima oarăLidia Buble, mireasă pentru prima oară

Lidia Buble e topită după Răzvan Simion

„Credeţi-mă, Răzvan este bărbatul ideal. Găteşte şi cel mai mult îmi place că are răbdare să vină cu mine la cumpărături. Sunt o norocoasă. Din acest punct de vedere chiar sunt cea mai norocoasă. Mereu are răbdare, mă ajută, îmă dă tot felul de sfaturi, dacă mi se potriveşte sau nu.', a spus în exclusivitate Lidia Buble pentru Revista VIVA!.

Răzvan Simion imediat a venit cu completarea, s-a lăudat că ştie toate magazinele şi reducerile.

La ultima apariţie publică împreună, cei doi îndrăgostiţi au arătat perfect împreună. Lidia a purtat o salopetă scurtă, nude, foarte mulată pe corp. Vedeta a transmis şi un mesaj sugestiv: „God save the queen!'. Iată semnificaţia.

FOTO: VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton