Justin Bieber vrea să se împace cu Selena Gomez. Decizia e în mâinile artistei

Există încă o speranță pentru Justin Bieber și Selena Gomez. Justin Bieber vrea să se se împace cu Selena Gomez, însă decizia este în mâinile artistei.

Relația Selenei Gomez, în vârstă de 25 de ani, cu Justin Bieber este precum un rollercoaster. Chiar dacă s-au despărțit recent, se pare că lucrurile între cei doi pare că nu s-au sfârșit definitiv. Posibilitatea unei împăcări este în mâinile Selenei Gomez. 'Justin a lăsat totul pentru Selena. A dat cărțile pe masă și a spus clar că vrea să se împace cu ea, însă Selena este cea care trebuie să decidă. El i-a lăsat ei timpul și spațiul de care avea nevoie. S-a făcut destul de clar că el nu va pleca nicăieri și va fi mereu aici pentru ea. În adâncul inimii sale, Justin Bieber știe că Selena se va întoarce la el. Ei sunt predestinați să fie împreună', a declarat o sursă apropiată lor pentru hollywoodlife.com.

Dragostea adevărată nu moare niciodată! Chiar și așa, soarta împăcării lor stă în mâinile Selenei Gomez, iar Justin Bieber ar trebui să fie puțin îngrijorat. De când s-au despărțit, cântărețul nu a avut un comportament tocmai exemplar.  Justin s-a întâlnit cu fosta lui iubită, Hailey Baldwin, iar acest lucru a evidențiat că se bucură de viața fără obligații. Poate un pic cam mult. Să sperăm că Selena va lua o decizie în curând. Ea a avut foarte mult timp la dispoziție să se gândească. Justin Bieber și Selena Gomez nu au mai fost văzuți împreună de mai bine de o lună.

Justin Bieber a fost implicat într-un accident de mașină

Recent, Justin Bieber a fost implicat într-un accident de mașină în Los Angeles. Din fericire, artistul nu a pățit nimic. Mașina lui Justin Bieber a fost lovită în spate de o altă mașină. Mai exact, Mercedesul-Benz G-Wagon al cântărețului a fost împins de un Range Rover într-una din zonele aglomerate ale orașului, Sunset Boulevard.

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton