Laura Cosoi, împiedicată de sarcină să îşi îndeplinească un vis. Acum e mai dificil

 Pirvu Cristina
.

Laura Cosoi, împiedicată de bebeluş să îşi îndeplinească un vis. Vedeta va deveni anul acesta mamă pentru prima dată. Ea şi Cosmin Curticăpean aşteaptă cu mare nerăbdare să îşi strângă fetiţa în braţe. Sarcina nu o mai lasă să facă exact ce îşi doreşte, dar nu se plânge!

Viitoarea mamă a povestit pe blogul său faptul că anul acesta îşi dorea să călătorească în câteva destinaţii superbe: Guadalupe, Cuba, Mozambic, Japonia. Sarcina nu îi mai permite acum să meargă aşa de departe, să zboare cu avionul ore în şir, dar cu toate acestea a vizitat câteva oraşe, nu câte îşi dorea. Se concentrează acum doar asupra evoluţiei sarcinii.

Se pare că Laura Cosoi este o viitoare mamă grijulie, se gândeşte la fetiţa sa. Cert este faptul că vor avea timp să călătorească, chiar şi în trei peste câteva luni.

„Anul trecut, la un moment dat mi-am făcut o lista cu destinațiile pe care îmi doresc să le bifez în 2018. Dar, cum planurile s-au schimbat pe parcurs , acum fiind mai mult în așteptarea micuței noastre decât în stadiul de plan de vacanță, m-am gândit totuși să împărtășesc cu tine lista mea. Să nu mă înțelegi greșit, și acum am călătorit destul de mult, însărcinată fiind, dar nu cred că planurile noastre de călătorie (cel puțîn cele de mai jos) se vor putea realiza anul acesta. Așa că ideea proverbului Fă-ți iarnă car și vara sanie' mi se pare foarte potrivită. Când am făcut lista,  asupra unui lucru nu am avut nicio îndoială – că doream să ajung in locuri mai puțin cunoscute.”, a scris viitoarea mămică.

Cum a aflat Cosmin Curticăpean că va deveni tată de fetiţă

„Rezultatele testului Panorama ne anunțau că puiul nostru este sănătos și ne dezvăluiau și sexul: „FEMALE' scria acolo. Am fost extraordinar de surprinsă, dar și fericită! Spun surprinsă pentru că eu credeam că voi avea un băiețel, din cauza unui vis pe care-l avusesem în urmă cu câteva luni.

Ardeam de nerăbdare să-i dau vestea lui Cosmin, așa că l-am sunat imediat. Nu a răspuns, pentru că era într-o întâlnire, iar eu am avut astfel timp să mă mai liniștesc și să mă gândesc. O asemenea veste nu poate fi dată la telefon! Aș fi vrut să-l pot privi, să citesc bucuria în ochii lui, să trăiesc alături de el emoția de a ști că vom fi părinții unei fetițe. La telefon nu aș fi putut să am parte de toate acestea, așa că am amânat să-i spun pentru a doua zi, când urmă să mă întorc la București.

Pe drumul spre casă, m-am tot gândit cum să-l anunț pe Cosmin și până la urmă am ales să fac un gest care să vorbească de la sine. În bradul abia împodobit, am agățat o rochiță roz pal. I-am spus lui Cosmin că am o surpriză, l-am pus să închidă ochii și l-am condus până la brad. Nu o să uit niciodată expresia de pe față lui, în acele momente. Uimire, entuziasm, emoție, toate se învălmășeau în sufletul lui: „Asta înseamnă că avem FETIȚĂ!' a strigat.”, a scris Laura Cosoi pe blogul său.

Foto: Blog Laura Cosoi

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton