Fiica Andreei Esca, ținută neobișnuită pe pârtie. Alexia Eram, personaj pe placa de snowboard

 Stamen Diana
.

Alexia Eram a fost la munte, în Poiana Brașov, împreună cu iubitul ei, Mario. Fiica Andreei Esca a atras toate privirile pe pârtie cu ținuta mai puțin obișnuită pe care a purtat-o în ziua respectivă. Se poate observa că fata prezentatoarei TV are un stil aparte.

Andreea Esca a știut să-i ofere fiicei sale libertatea de care are nevoie, iar relația lor, mamă-fiică, este una extraordinar de bună. Prezentatoarea TV și Alexia Eram se înțeleg de minune și au pasiuni comune. Recent, Andreea Esca a fost împreună cu soțul său și cei doi copii la ski, în Austria, însă cu ei nu a mers și iubitul Alexiei, Mario Fresh.

Ca să recupereze timpul pe care nu l-au petrecut împreună, Alexia și Mario au plecat împreună la munte, unde s-au simțit minunat. Fiica Andreei Esca a atras toate privirile cu o salopetă cu un imprimeu foarte interesant, mai exact de văcuță. 'Holy cow!', a scris Alexia la poza pe care a încărcat-o pe social media.

Alexia Eram

Alexia Eram este împreună cu 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea

De mai bine de un an, fiica Andreei Esca și Mario Fresh formează un cuplu minunat. Cei doi sunt împreună peste tot și de multe ori postează imagini cu ei pe social media. Andreea Esca este fericită pentru fiica ei și pentru faptul că a găsit un băiat care o iubește și o respectă. Familia lui Mario și cea a Alexiei se întâlnesc și ies în oraș de fiecare dată când au ocazia.

Alexia Eram si Mario Fresh

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton