Kylie Jenner a exagerat cu mărirea buzelor. Rezultatul este dezastruos

 Stamen Diana
.

Buzele lui Kylie Jenner au fost până acum foarte comentate, transformarea tinerei fiind foarte controversată. Cea mai mică dintre surorile Kardashian a fost surprinsă ieșind în oraș, după ce i-a dat naștere fiicei sale, Stormi. Un detaliu evident a atras atenția tuturor: buzele exagerat de mari.

Kylie Jenner aproape că este de nerecunoscut după ce a devenit mămică. Transformarea vedetei este colosală. Tânăra a fost surprinsă în Los Angeles, recent, iar buzele ei păreau a fi mult mai mari decât de obicei, ba chiar arătau inestetic.

Vedeta a ieșit la un restaurant din Los Angeles cu cea mai bună prietenă a ei, Jordyn Woods, unde au mâncat sushi. Kylie Jenner și-a păstrat stilul și a purtat o pereche de jeans și un hanorac alb, iar aceasta nu a renunțat nici la părul lung și drept.

În 2016, Kylie Jenner a recunoscut că și-a injectat buzele, după ce nu se simțea confortabil cu mărimea acestora, potrivit hollywoodlife.com. De data aceasta, cea mai mică dintre surorile Kardashian a exagerat cu mărirea buzelor, iar rezultatul este unul dezastruos.

Kylie Jenner a născut pe 1 februarie 2018

Travis Scott, în vârstă de 25 de ani, și Kylie Jenner au devenit părinți pentru prima dată anul acesta. Micuța Stormi a venit pe lume pe data de 1 februarie 2018. Fetița lui Kylie Jenner a cântărit 3,8 kilograme și s-a născut în Los Angeles la Centrul Medical Cedars-Sinai. Pe data de 4 februrie Kylie Jenner a anunțat că a născut, asta după ce și-a ținut sarcina ascunsă.

 

i mean.. does it get any better than this?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Citește și: Kylie Jenner a arătat primele imagini cu Stormi. Micuța moștenește frumusețea mamei

FOTO: captură youtube, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton