Cum se îmbracă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea / EXCLUSIV!

 Oana Popoiag
.
cum se îmbracă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragneacum se îmbracă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Află verdictul specialistului: cum se îmbracă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, al cărei nume este acum pe buzele tuturor, după ce tânăra de 25 de ani s-a afișat public alături de controversatul om politic la congresul PSD. Special pentru Viva!, criticul de modă Alin Gălățescu a comentat aparițiile Irinei, cu 30 de ani mai tânără decât partenerul său.

 

Foarte discretă cu aparițiile sale, Irina Tănase (25), iubita lui Liviu Dragnea (55), a oferit presei două ocazii de a descoperi mai multe despre aceasta, dar și despre stilul său vestimentar. Prima ocazie a venit în toamna anului trecut, când fosta asistentă a liderului PSD și-a însoțit partenerul de viață la nunta unui alt politician. Cireașa de pe tort a venit însă săptămâna trecută, odată cu congresul extraordinar PSD, unde tânăra le-a făcut o surpriză celor prezenți apărând la brațul lui Liviu Dragnea. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului, iar Irina, aflată în primul rând între Viorica Dăncilă și Gabriela Firea, a fost în centrul atenției.

Special pentru Viva!, criticul de modă Alin Gălățescu a făcut o analiză a stilului vestimentar abordat de Irina Tănase, conform celor două apariții menționate mai sus.

 

Cum se îmbracă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

'La Congresul PSD, viitoarea doamnă Dragnea a venit îmbrăcată strategic. Pentru a fi cât mai puțin în eroare, a mers la limita plictisitorului. Cămașă albă oarecare, fără accesorii, care ar putea să creeze poziții pro și contra, cu o fustă anodină, regulamentară, în A, până peste genunchi, de o culoare neutră, un roz pudrat. Coafura liniștită, urbană, de secretară. Pantofii negri dovedeau un control relativ al stilului, ar fi putut să vină foarte ușor cu unii bej, ca să închidă ansamblul primăvăratic. Ce e cel mai toxic la imagine e că ne aduce aminte de începuturile relației lor, de clișeatica îndrăgostire a șefului de către tânăra asistentă, apoi abandonarea familiei, introducerea acesteia în cercurile lui de influență și transformarea în doamna X – în cazul de față, Dragnea. De obicei, diferența de vârstă nu e o problemă în ziua de azi, un 10,15 ani e deja uzual. Trei generații însă (trei decenii) poate încă ridica semne de întrebare pudibonzilor', ne-a declarat Alin Gălățescu.

Dacă apariția Irinei Tănase la congres a fost la limita plictisitorului, potrivit criticului de modă, ținuta afișată de aceasta la nunta unui om politic a fost mult mai inspirată: 'Nu același lucru se poate vorbi atunci când avem o nuntă sau un cocktail sau o gală, acolo unde femeile, îmbrăcându-se elegant și aranjându-se în detaliu, devin prin frumusețea lor atemporale. Astfel e cazul și la Irina, care la nunta respectivă a optat pentru o ținută tot roz, dar de data asta sofisiticată și rafinată, cu părul atent prelucrat pe o parte. Accesorile în continuare lipsesc, cu toate că la forma feței și lungimea gâtului – expresive – ar putea oricând să folosească cu succes și cercei și coliere. Oricum, a fost o apariție soft, poate de evitat aceeași idee cu accesoriu negru la rochie roz, ca și pantofii negru la fusta roz de la congres. Când ai culori deschise, în zona pastelurilor, cel mai safe e să îți iei accesorii fie bej, fie perfect în tonul rochiei, ori gold sau silver, în funcție de încălțăminte – aproape niciodată negru. Oricum, se preconizează un nou cuplu dictatorial foarte agreabil.

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Cunoscută pentru implicarea în organizarea unor acțiuni caritabile, Irina Tănase a ajuns în atenția lui Liviu Dragnea în 2013, anul în care tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, devenind asistenta liderului PSD.

Mai multe detalii a dat presei chiar Primarul Capitalei, Gabriela Firea: „Este o tânără care cred că este de viitor în sensul că mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă bine. Ne cunoaştem şi de la alte evenimente private. (…) Ştiu că a ajutat foarte mult la organizarea unor evenimente caritabile, umanitare, de Crăciun sau de Ziua Femeii'.

 

Foto: Vlad Marius, Ionuț Iordăchescu, Hepta, Instagram

Citește și:

Tily Niculae duce o viaţă modestă: „Mă gândesc serios să mă îmbrac de la second-hand'

Kylie Jenner a exagerat cu mărirea buzelor. Rezultatul este dezastruos

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton