Katy Perry a sărutat pe gură un tânăr, la o emisiune în direct! (video)

 Oana Pantazi
.

Katy Perry este una dintre cele mai sexy și mai în vogă artiste la ora actuală și orice tânăr din lumea asta ar fi încântat să primească din partea ei măcar o privire. Unul dintre ei s-a dovedit însă mult mai norocos, fiind sărutat pe Katy pe gură, după ce a recunoscut că pentru el ar fi prima dată!

La finele săptămânii trecute, un tânăr participant la American Idol a avut parte de surpriza vieții sale, și nu din partea oricui… Benjamin Glaze (19), din Oklahoma, a trait o noapte de neuitat, însă nu doar ca urmare a participării sale la o emisiune de talente, ci datorită unui… sărut neașteptat.

Înainte de a performa, juriul, format din Luke Brian, Lionel Richie și Katie Perry, a vrut să știe mai multe despre tânărul Benjamin. Acesta le-a spus celor trei jurați că este casier la un magazine de produse electronice, după care a fost „lovit” din senin de o întrebare indiscretă. Extrem de timid și fâstâcindu-se complet, Benjamin a recunoscut că nu a sărutat niciodată o fată: Nu am fost niciodată într-o relație. Nu pot săruta o fată decât dacă sunt într-o relație'. Acela a fost momentul în care Katy l-a invitat să o sărute pe ea pe obraz, lucru pe care tânărul cântăreț nu l-a putut refuza.

He kissed @katyperry and he liked it. 😘💋😍 #AmericanIdol

A post shared by American Idol (@americanidol) on


După prima încercare, artista s-a declarat complet nemulțumită, așa că l-a rugat pe Benjamin să o mai sărute o dată… Doar că, atunci când Benjamin s-a aplecat din nous pre Katy, aceasta a schimbat directia într-o fracțiune de secundă și l-a sărutat pe tânăr direct pe gură, spre deliciul publicului.

Din păcate, Benjamin nu a mers mai departe în competiție. Mi-a făcut plăcere să te întâlnesc astăzi! I-ai dat fiori inimii mele. Cred că ești foarte dulce, dar, sincer, sunt aici câțiva oameni care cântă mai bine ca tine, așadar nu consider că e corect să te introduc ntr-o asemenea competiție. Data viitoare, nu te grăbi!', l-a sfătuit Katy, dar suntem convinși că Benjamin nu a plecat chiar atât de dezamăgit. Până la urmă, câți puști din lumea asta mai pot spune că prima fată pe care au sărutat-o a fost Katy Perry?!

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton