Brigitte Macron a impresionat într-o ţinută roz! Geanta valorează peste 3.000 de euro

 Pirvu Cristina
.

Brigitte Macron a impresionat într-o ţinută roz. Emmanuel Macron şi Prima Doamnă a Franţei se află într-o vizită oficială în India. Soţia a fost cea care a atras toate privirile, căci a purtat o ţinută uimitoare. A dat o mulţime de bani pe hainele de brand, dar arată impecabil la 64 de ani!

Brigitte Macron impresionează la fiecare apariţie publică prin felul în care arată la o vârstă destul de înaintată, dar şi datorită ţinutelor sale pentru care a fost deseori criticată. Specialiştii de modă apreciau că poartă rochii prea scurte, prea îndrăzneţe, greu îi lăudau apariţiile.

Iată că de data aceasta, Prima Doamnă a Franţei a mers într-o vizită oficială în India. A purtat o rochie roz pal, foarte elegantă, asortată cu o pereche de pantofi stiletto negri. A accesorizat ţinuta cu o poşetă de brand, foarte stilish, roz. Costă aproximativ 3.000 de euro. Pe site-ul brand-ului apare o poşetă asemănătoare cu cea pe care o deţine Prima Doamnă a Franţei.

Se pare că Brigitte Macron acordă o foarte mare importanţă felului în care apare, a trecut peste criticile tuturor şi continuă să impresioneze.

Citeşte şi:

Prima imagine cu Jennifer Aniston după despărțirea de Justin Theroux. Actrița arată senzațional

Brigitte MacronBrigitte Macron

Brigitte, despre căsătoria cu Emmanuel Macron

Brigitte a vorbit deschis despre căsătoria sa cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr: „Singura problemă este că el e mai tânăr decât mine'. Femeia de 64 de ani a recunoscut că își dă seama de această diferență în fiecare dimineață. „Desigur, luăm micul dejun, eu cu ridurile mele, el cu o față proaspătă, dar așa se întâmplă', a spus doamna Macron.

Citeşte şi:

Actriţa Claire Holt a pierdut sarcina. A fost operată după ce inima bebeluşului a cedat

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton