Johnny Depp, apariția extrem de sexy la premiera mondială „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”

 Popescu Alexandra
.

După ce apariția sa de la ziua lui Lady Gaga, în martie, a fost una îngrijorătoare pentru mulți, Johnny Depp impresionează de această dată și a arătat excelent la premiera mondială a celei de-a cincea părți „Pirații din Caraibe'.

Un adevărat sex-simbol a fost Depp la premiera „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' din Los Angeles. Îmbrăcat în jeansi negri, cămașă neagră, vestă în aceeași nuanță și sacou alb cu negru, actorul a zâmbit încontinuu și a arătat o formă fizică de invidiat. Și pentru că joacă rolul unui pirat legendar, lanțurile mari de la gât, cerceii, inelele și batista legată de cureaua pantalonilor nu au lipsit și i-au conferit lui Depp un aer de bad boy, sexy și foarte atrăgător. În plus, părul răvășit a completat look-ul său.

Johnny Depp l-a eclipsat până și pe Orlando Bloom, care și-a făcut apariția într-o ținută albastră complet și nu putem să nu spunem că a arătat senzațional.

Actorul care îl interpretează pe Jack Sparow în seria „Pirații din Caraibe' a îngrijorat pe multă lume în urmă cu două luni când, la petrecerea aniversară a lui Lady Gaga, a avut o apariție neîngrijită și părea răpus de vicii și supărări.

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Bătrân și neîngrijit! Johnny Depp a șocat la petrecerea organizată de Lady Gaga 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton