Din nou burlac! Leonardo DiCaprio s-a despărțit de modelul Nina Agdal

 Popescu Alexandra
.

Leonardo DiCaprio este din nou burlac. Da, ați citi bine! Actorul avea o relație de aproape un an cu modelul Sports Illustrated, Nina Agdal.

DiCaprio este unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood și adoră să fie admirat și înconjurat de femei frumoase. De această dată, Nina Agdal a fost cea care, timp de un an, a încercat să îl cumințească pe actor, însă nu a reușit.

Potrivit People, un apropiat al celor doi ar fi spus că au încetat să mai fie un cuplu de câteva zile.

„S-au despărțit de câteva zile. Nina și Leo au decis să se separe de comun acord. Au rămas prieteni', a declarat sursa.

Se pare că prietenii lui DiCaprio nu sunt surprinși de această despărțire.

„Leo crede despre Nina că este o fată cool. Părea diferit de această dată pentru că era mult mai afectuos și apărea și în public cu ea, dar prietenii lui știau că nu va dura', a mai declarat același apropiat al celor doi.

Se pare că Nina îl iubea destul de mult pe Leo și nu ar fi exclus o căsătorie pe viitor. Totuși, sursa a mai dezvăluit că: „Se va întâmpla într-o zi, dar va trebui să fie cineva cu adevărat special pentru a-l face să treacă la următorul nivel. El iubește toată atenția pe care o are din partea femeilor.'

Se pare că Nina și Leonardo au fost văzuți ultima dată împreună pe 9 mai, la un restaurant unde se servea sushi. Cei doi păreau să fie la o plimbare cu motocicleta pentru că aveau căști de protecție pe masă.

Cea mai lungă relație a lui Leonardi DiCaprio a fost cu supermodelul brazilian Giselle. Cei doi s-au iubit timp de 5 ani, iar în 2005 s-au despărțit din cauză că, deși ea era pregătită să se așeze la casa ei, nu era pregătită să renunțe și la stilul de viață playboy.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Leonardo DiCaprio şi-a vândut vila din California. Cum arată proprietatea de peste 2 milioane de dolari

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton