Irina, fiica Monicăi Gabor, a plecat în America! Columbeanu şi Mister Pink vor da nas în nas

 Pirvu Cristina
.

Irina Columbeanu a plecat din România într-o scurtă vacanţă la mama sa, în America! Irinel Columbeanu, fostul soţ al Monicăi Gabor, este posibil să dea nas în nas cu actualul iubit, Mr. Pink!

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel şi a Monicăi Gabor, a plecat în această noapte, 20 decembrie, în America. Este posibil ca cea mică să călătorească la mama sa, Monica, cea care a plecat din România în urmă cu ani de zile lăsându-şi fiica la Irinel Columbeanu în urma unui proces.

Este imposibil ca Irina să călătorească acum singură, nu are vârsta necesară pentru a face asta. Are nevoie de un însoţitor pe parcursul zborului, acesta poate fi chiar tatăl său, Irinel Columbeanu. Aşadar, este posibil ca cei doi să fi plecat împreună la Monica Gabor, cea care locuieşte cu iubitul său, Mister Pink.

 

Irina Columbeanu a plecat în America

Noaptea aceasta, Irina Columbeanu s-a îmbarcat în avion cu destinaţia America. A postat pe Instastory mai multe imagini din aeroport. Cea mică a aşteptat zborul său ceva timp, însă merită. În cazul în care tatăl său este cu ea, cu siguranţă se va întâlni cu iubitul fostei sale soţii. Cei doi ar avea o relaţie bună după declaraţiile făcute în urmă cu ceva vreme de Irinel Columbeanu. Ei s-ar sprijini chiar şi în afaceri.

Citeşte şi: Trenul regal, scena unui videoclip de muzică uşoară

Foto: Instagram, Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton