Horoscop octombrie 2018. Vești bune pentru mai multe zodii

Luna octombrie vine cu o mulțime de vești bune pentru mai multe zodii. Cei născuți în zodia Pești vor avea parte doar de schimbări frumoase în viața lor, în timp ce pentru nativii Rac se anunță cheltuieli destul de mari. Astrele au pregătit surprize pentru cele 12 semne zodiacale.

BERBEC 21.03-20.04
Vă găsiți liniștea, iar mintea funcționează la capacitate maximă. Cariera este mai importantă decât celelalte aspecte. Dacă plănuiți să vă schimbați jobul, acum e momentul, iar dacă începeți un nou capitol legat de muncă, veți fi protejați de greșeli.

TAUR 21.04-20.05
Vreți să munciți mai mult pentru câștiguri mai mari, iar în a doua parte a lunii, chiar aveți șanse. Evitați cheltuielile în zilele de 9, 10, 14, 15 și 16 octombrie. Legătura cu partenerul de viață este și mai puternică, iar familia are un efect benefic asupra voastră.

GEMENI 21.05-21.06
Nu trebuie să vă grăbiți să luați decizii, întrucât le puteți regreta. Fiți mai înțelegători! Câștigurile vin, iar anumite idei vă pot aduce o nouă sursă de venit. Rugăciunile, meditațiile și momentele de reculegere pot face minuni pentru mentalul vostru, acum.

RAC 22.06-22.07
Se anunță cheltuieli destul de mari, dar câștigurile sunt echilibrate și acoperă necesitățile. Aveți grijă la sănătate, pentru că Marte, planetă de foc, vă poate face ceva mai agitați. Racii care doresc să se căsătorească se pot gândi la un plan de viitor.

LEU 23.07-22.08
Nu trebuie să faceți acum noi investiții, ci mai degrabă să rezolvați treburile restante. Pentru cuplurile căsătorite, este un moment ideal să petreceți mai mult timp împreună, iar cei singuri pot experimenta iubiri la distanță.

FECIOARĂ 23.08-22.09
Aveți parte de liniște, sunteți plini de energie și știți ce aveți de făcut. Fie că organizați ceva, fie că aveți pro-iecte noi, aveți energia necesară pentru a reuși. Dacă aveți probleme în dragoste, așteptați a doua parte a lunii pentru a-i comunica partenerului nemulțumirile.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Fie că este vorba despre merite deosebite sau despre câștiguri, Balanțele traversează acum o perioadă bună. Fericirea voastră este legată și de spiritualitate, deci nu vă feriți să-i cereți Divinității ce vă doriți. Păstrați o atitudine pozitivă și Universul va lucra în favoarea voastră!

SCORPION 23.10-21.11
Accentul cade pe sănătate, aspect mai sensibil, și pe sectorul financiar. Orice vânzare sau achiziție este de bun augur, iar câștigurile pot apărea de unde nici nu visați. Cei singuri e posibil să-și găsească sufletul-pereche, iar cei căsătoriți se bucură de armonie.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12
Sectorul muncii vă îngrijorează cel mai mult, dar nici sănătatea nu trebuie neglijată. Încercați să mențineți o dietă echilibrată, faceți yoga și meditație. În cuplu, situațiile tensionate pot apărea pe neașteptate, de aceea trebuie să vă păstrați gândirea clară și echilibrul.

CAPRICORN 21.12-19.01
Sunteți avantajați deoarece mai multe surse de câștig pot apărea la interval, însă totul se obține cu muncă. La capitolul iubire, cei singuri își găsesc pe cineva special, iar cei aflați deja într-un cuplu se bucură de momente frumoase și de înțelegere reciprocă.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02
Apare oportunitatea unor surse de câștig, dar trebuie să munciți foarte mult. Aveți grijă la sănătate, deoarece capul, spatele și picioarele sunt mai sensibile acum. Dacă sunteți singuri, ieșiți mai mult, întrucât șansele să cunoașteți pe cineva special sunt mari.

PEȘTI 19.02-20.03
Sunteți puternici, entuziaști și plini de energie. Se anunță schimbări frumoase în viața voastră, mai ales că Marele Benefic Jupiter trece prin casa parteneriatelor și puteți cunoaște oameni noi. Apar oportunități și pentru cei care își caută un loc de muncă.

Citește și: Horoscop septembrie – Pentru săgetători este o perioadă nefavorabilă

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton