George Bush a fost acuzat că a pipăit 6 femei. Cum a reacţionat fostul preşedinte

 Pirvu Cristina
.

Un nou scandal a izbucnit la Hollywood. Se pare că George Bush Senior a fost acuzat că ar fi pipăit mai multe femei. Iată care este adevărata poveste!

Scandalul hărţuirilor sexuale este departe de a se opri. O femeie de 30 de ani susţine că fostul preşedinte american George Bush Senior a atins-o pe posterior. Scena ar fi avut loc în 2003, în timp ce femeia, pe atunci în vârstă de 16 ani, făcea o fotografie alături de fostul lider de la Casa Albă, care avea 79 de ani.

Mai mult decât atât, alte cinci femei l-au acuzat pe fostul preşedinte american de acelaşi gest în timpul unor alte şedinţe foto. Un purtător de cuvânt al lui George Bush Senior a explicat că este adevărat, că s-a mai întâmplat ca acesta să atingă femei astfel.

Ar fi avut şi o scuză: a folosit mult timp un cărucior cu rotile, mâna i-ar fi alunecat involuntar – de pe mijloc, pe posterior.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton