Elena Băsescu a împlinit 38 de ani. Singura dorinţă a vedetei

 Pirvu Cristina
.

Elena Băsescu a împlinit 38 de ani. Luna aceasta, pe 24 aprilie, Elena a împlinit 38 de ani. Peste câteva săptămâni ea va deveni mama pentru a treia oară. A dezvăluit care este cea mai mare dorinţă a sa!

De aproximativ un an de zile, Elena Băsescu se iubeşte cu Cătălin Tomata. Vedeta ne-a dezvăluit în exclusivitate cum a început povestea lor de dragoste şi cât de pregătită a fost să iubească din nou.

„Da. Am fost pregătită. Viaţa unei femei nu se sfârşeşte atunci când divorţează, doar se schimbă. Pentru mine, a fost un frumos început. Iau fiecare zi exact aşa cum vine. În trecut, mi-am făcut planuri de viitor, am îmbrăcat rochie de mireasă, am făcut doi copii, dar lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am imaginat. De aceea, nu-mi fac planuri de viitor. Cât despre relaţia mea cu Cătălin, cred că descrierea cea mai bună este: când ştii, ştii!”, ne-a spus ea.

Ce şi-a dorit Elena Băsescu de ziua sa

Echipa VIVA! a ştiut că pe data de 24 aprilie este ziua de naştere a Elenei. Am întrebat-o ce îşi doreşte cel mai mult. Nu a stat deloc pe gânduri.

„Să nasc un copil sănătos.”

Elena Băsescu, o mămică superstiţioasă

„Mărturisesc că am superstiţii. Nu am făcut pregătiri înainte de acest moment, pentru că am păstrat, de la Sofia şi Traian Junior, mobilierul şi accesoriile necesare.  Oricum, la câtă bucurie a adus acest copil şi în familia mea, şi în familia lui Cătălin, cu siguranţă nu-i va lipsi nimic.”, a mai adăugat ea.

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton