Andreea Bălan la avanpremiera aventurii cu supereroi ”Răzbunătorii: Războiul Infinitului”

.
Andreea Bălan la avanpremiera Răzbunătorii: Războiul InfinituluiAndreea Bălan la avanpremiera Răzbunătorii: Războiul Infinitului

Andreea Bălan a luat parte, alături de alte vedete și bloggeri, la premiera 'Răzbunătorii: Războiul Infinitului'. Deși o așteaptă un sezon extrem de încărcat, artista având concerte programate în fiecare weekend începând din luna mai și până în septembrie, aceasta nu și-a putut refuza o seară de relaxare la cinema.

Andreea Bălan s-a numărat printre invitații la avanpremiera specială a filmului 'Răzbunătorii: Războiul Infinitului', ce marchează zece ani de povești cu supereroi din Universul Cinematografic Marvel. Având în vedere ce perioadă încărcată o așteaptă, Andreea probabil că a luat aminte, pe parcursul celor două ore de film, la tehnicile de rezistență ale unor personaje precum Iron Man, Dr Strange sau Captain America. Artista a mărturisit pentru VIVA! că o așteaptă un sezon extrem de plin, având concerte programate în absolut fiecare weekend din luna mai până în luna septembrie. Andreea va trebui să aștepte, cel mai probabil, până în luna ianuarie a lui 2019 pentru următoarea vacanță serioasă.

Cu cine s-a întâlnit Andreea Bălan la avanpremiera'Răzbunătorii: Războiul Infinitului'

Andreea Bălan s-a întâlnit la avanpremiera filmului de la T IMAX Cinema City din AFI Cotroceni cu alte vedete, dar și cu vloggeri. La rândul ei, de ceva vreme, artista a început să filmeze cele mai interesante momente din viața sa, pe care le urcă pe canalul ei de You Tube.

Invitații la film au avut parte de o aventură în toată regula, pe parcursul unui film mult așteptat, în care Iron Man, Hulk, Captain America, Dr Strage și mulți alți supereroi își unesc puterile pentru a lupta împotriva odiosului Thanos, adversarul cu un plan diabolic: acela de a nimici jumătate de planetă.

Foto PR

Citește și:

Elena Băsescu a împlinit 38 de ani. Vezi aici ce dorință și-a pus vedeta de ziua ei!

Cum arată mama Laviniei Pîrva. Acum știm de unde a moștenit soția lui Ștefan Bănică Jr. frumusețea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton