Dovada că Ducesa de Cambridge e "cool" – Kate Middleton s-a tatuat!

 Oana Pantazi
.

Știrea că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-a tatuat în ultimul trimestru de sarcină a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că aceasta a fost întotdeauna o prezență discretă și la locul ei, așa că nimeni n-ar fi zis că este în stare de gesturi… extreme.

Spre deosebire de viitoarea soție a Prințului Harry, Meghan Markle, care este actriță și are un trecut pe tema căruia se pot naște multe dezbateri, Kate Middleton nu pare și nici nu este genul care poate crea controverse, Ducesa de Cambridge fiind una dintre cele mai plăcute prezențe, cu apariții mereu „safe', reținute și controlate. Iată însă că, recent, Kate a reușit să surprindă pe toată lumea, în momentul în care a aceeptat să-și facă un tatuaj, deși mai are puțin și naște (e preconizat ca cel de-al treilea copil al cuplului regal să vină pe lume în luna aprilie).

Tatuajul floral cu henna pe care și l-a făcut Kate.

 

Totul a început când, aflată într-o vizită oficială, alături de Prințul William, în Sunderland, unde se construiește podul Northen Spire, edificiu ce va fi mai înalt chiar decât celebrul Big Ben, Kate a purtat un costum de protecție, obligatoriu pe șantier, care a fost cât pe ce să o transforme într-un trend setter. Dar nu casca, ochelarii și vesta reflectorizantă, pe care le-a purtat cu nonșalanță și care i-au conferit chiar un aer sexy, i-au făcut pe cei din jur să rămână cu gurile căscate, ci alegerea pe care Kate a făcut-o în aceeași zi, în timp ce s-a lăsat tatuată de un artist local din Sunderland…

Kate Middleton a fost foarte încântată de noul ei tatuaj.

Kate Middleton a fost foarte încântată de noul ei tatuaj.

Kate Middleton și-a tatuat o floare pe mână

În timp ce vizitau o fostă unitate de pompieri transformată în zonă dedicată artiștilor, Kate, mare amatoare de tatuaje mici, a descoperit un loc unde se făceau asemenea desene și s-a declarat încântată să încerce. Trebuie să menționăm însă că este vorba despre un tatuaj semipermanent cu henna, iar mixajul este creat din planta cu același nume, apă, lămâie și uleiuri esențiale, așadar nu este toxic, deci Kate nu și-a pus nicio clipă sarcina în pericol.

Kate Middleton s-a amuzat copios în timp ce era tatuată.

Kate Middleton s-a amuzat copios în timp ce era tatuată.

Artistul Shajida Begum, în vârstă de 18 ani, a întrebat-o pe Kate dacă preferă un desen specific culturii indiene, iar Ducesa de Cambridge a răspuns fără ezitare: „Da, dacă nu te deranjează', și iată că s-a întors acasă cu un tatuaj cu henna semipermanent, reprezentând o floare, desenat pe mână! Mai poate cineva acum să spună că Ducesa de Cambridge nu este o mamă și o soție cool, cu simțul umorului și gata oricând să încerce experiențe noi?!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton