Ce trucuri au folosit vedetele ca să-şi ascundă sarcina

 Pirvu Cristina
.

Ce trucuri au folosit vedetele ca să-şi ascundă sarcina. Fie că vorbim despre vedete internaţionale sau vedete din lumea noastră mondenă, acestea au preferat să nu dezvăluie că sunt însărcinate, unele au păstrat secretul până când burta a devenit evidentă sau chiar au născut. Printre acestea se numără Nicole Richie, Kylie Jenner, Eva Mendes, Jennifer Lopez , Nicole Kidman, Natalie Portman, Sarah Jessica Parker, Khloe Kardashian.

Nicole Richie

În august 2007, Richie a apărut în New York purtând o rochie cu structura unui sac, foarte largă în jurul corpului. La acel moment au apărut imediat speculaţii că aceasta şi-ar fi ascuns burta de gravidă, semn că era însărcinată cu primul său copil.

Kylie Jenner

Vedeta în vârstă de doar 20 de ani a reuşit să îşi ascundă sarcina pe întreaga perioadă de nouă luni. A apărut în public, la evenimente purtând tricouri supradimensionte.

Eva Mendes

Mendes a apelat la o rochie cu un model abstract, care fura imediat privirea. Aşa a procedat vedeta în anul 2014, în timp ce era însărcinată.  La puţin timp după această apariţie, ea a confirmat faptul că aşteptă un copil cu Ryan Gosling.

Jennifer Lopez

Cântăreaţa le dă clasă tuturor. Au apărut zvonuri la un moment dat că ea ar aştepta gemeni cu soţul său Marc Anthony. Şi-a ascuns atunci burta în spatele unei rochii vaporoase şi colorate.

Nicole Kidman 

În anul 2008, Kidman şi-a făcut apariţia în Sydney într-o fustă nude, strânsă în talie. A atras imediat atenţia de la burtica de gravidă.

Natalie Portman 

Actriţa care a câştigat în 2011 Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal  a apărut în anul 2010 la premiera filmului Black Swan într-o rochie neagră şi nu a dat nimănui de bănuit că era însărcinată.

Sarah Jessica Parker

Parker şi-a dezvăluit sarcina în timp ce filma pentru serialul Sex and the City. A purtat o rochie verde, fără umeri, mulată. Paparazzi nu i-au putut filma burtica aşa de bine, căci şi-o acunda în spatele unei genţi uriaşe, albastră.

Khloe Kardashian 

Zvonurile au început să apară în octombrie 2017 că Khloe este însărcinată. Nu a confirmat şi a trezit curiozităţi şi mai mari când a apărut într-o haină de blană neagră, asortată cu o geantă Hermes plasată exact în dreptul sarcinii.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton