Dorian Popa a fost păgubit. Bolidul de lux al acestuia a fost vandalizat

 Stamen Diana
.

Dorian Popa a fost păgubit, după ce noua lui mașină a fost vandalizată. Artistul a avut marea surpriză să-și găsească bolidul de peste 100.000 de euro fără anumite piese. Mâhnit pentru necazul pe care l-a avut, Dorian Popa a arătat tuturor fanilor lui ce a pățit.

Artistul a scos peste 100.000 de euro din buzunar pentru a își achiziționa un bolid de lux. Însă, Dorian Popa a avut parte de ghinion pentru că mașina lui a fost lăsată fără senzori. 'Marea furăciune. Zilele acestea mă duc să o fac. Hâtz! Gaură! Uite acolo… gol! Asta e… bine că avem asigurare.', a spus Dorian Popa. Din fericire, artistul are casco la mașină și își o va repara în cel mai scurt timp. Dorian Popa este pasionat de mașinile puternice și scumpe.

Cântărețul a filmat cum decurge o zi din viața lui, iar în curând, Dorian Popa și mama lui, Luminița, vor putea fi văzuți împreună la emisiunea 'Chefi la cuțite'.

Citește și: Dorian Popa, gest nebunesc în intersecție. Totul a fost filmat

Citește și: Dorian Popa, pe tocuri și cu corpul plin de tatuaje. Artistul, așa cum nu a mai fost văzut niciodată

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton