Andrei Gheorghe, într-un interviu EXCLUSIV pentru VIVA! alături de Anastasia, fiica sa

 Pirvu Cristina
.

Andrei Gheorghe, într-un interviu EXCLUSIV pentru VIVA!. În anul 2005, jurnalistul a acceptat ca echipa noastră de la acea vreme să îi intre în casă şi să îl surprindră alături de fiica sa, de Anastasia. Au trecut mulţi ani de atunci. Iată ce declaraţii uimitoare făcea Andrei Gheorghe despre viaţa de familie, dar şi despre cariera sa! 

Lui Andrei Gheorghe nu îi plăcea să fie simpatic. În anul 2005, VIVA! păşea în casa jurnalistului. Fiica lui, Anastasia, care pe atunci avea 12 ani, îl copleşea şi îl făcea să uite de rolul său antipatic care l-a făcut celebru.

Jurnalistul a vorbit despre cariera sa, dar şi despre fiica sa alături de care avea o relaţie deosebită.

„E minunat să ai un copil, dar la un moment dat îţi este şi frică. Îţi dai seama că nu poţi să îţi trăieşti viaţa ca înainte, că ai o responsabilitate. Apoi începi să faci tot felul de programe, cum să-l educi. Dar important este ce model îi oferi tu, nu ce să îi spui să facă. E mai important să vă vadă pe mine citind decât să îi spun eu să citeasscă. (…) Sunt multe. Îmi aduc aminte că o învăţam să înoate şi i-am spus: Apa nu ucide, frica te îneacă.!”, spunea el.

În 2005, Andrei Gheorghe declara cum voia să îşi vada fiica peste 10 ani, mai exact la 22, în urmă cu 3 ani.

„Aş vrea să fie normală. Eu sunt foarte nerecunoscător pentru ceea ce mi se întâmplă. Am trăit la Constanţa într-o casă încălzită cu lemne, iar acum, dintr-o dată: bani, victorie, opulenţă, lux! Aş vrea să ştie să se descurce singură, deşi a trăit într-un mediu unde a avut de toate.  (…) Anastasia are o persoanlitate destul de puternică, iar impulsul meu este să mă impun de fiecare dată. Mă controlez, tocmai ca să nu fac asta”.

Mai mult decât atât, Andrei Gheorghe dezvăluia care este singurul lucru fără de care nu putea trăi.

„Cărţile sunt singurele obiecte fără de care nu pot trăi.”

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

Celebrul prezentator de radio Andrei Gheorghe a murit.  Acesta avea 56 de ani și, potrivit primelor informații, ar fi fost găsit fără suflare, în seara de 19 martie, în jurul orei 22.00, în baia locuinței sale din Voluntari. Totul a fost anunțat printr-un apel la 112.

Andrei Gheorghe si AnastasiaAndrei Gheorghe si Anastasia

Foto: Arhiva VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton