Detalii inedite despre a doua nuntă a Roxanei Ciuhulescu: tort de 30 de kilogram, într-o formă neobișnuită

 Pirvu Cristina
.

Roxana Ciuhulescu organizează cea de a doua nuntă a sa. Evenimentul este cu atât mai special deoarece băieţelul său şi al lui Silviu Bulugioiu va fi creştinat. Toată familia, prietenii şi apropiaţii vor participa, mai ales că vedeta pregăteşte momente inedite şi dulci!

Roxana Ciuhulescu şi alesul inimii sale vor face nuntă şi botez în aceeaşi zi. Evenimentul va fi special deoarece părintele care va oficia slujbele este cel care i-a cununat chiar pe bunicii ei. Toate pregătirile au fost făcute, ceremonia va avea loc la o biserică din Bucureşti, apoi va urma petrecerea.

„Sunt bucuroasă, pentru că ne va cununa părintele Petrişor. Tot el i-a cunat şi pe bunicii mei. Pe 1 mai 1950 ei s-au căsătorit doar civil, pentru că bunicul era cadru militar, însă în 2001 le-am făcut o surpriză. Am cumpărat verighete şi l-am rugat pe părintele Petrişor să îi cunune religios. Iată că mi-a venit rândul şi mie, iar părintele mă va cununa la Biserica Sfinţilor din Bucureşti. Va fi cea mai frumoasă zi pentru noi, am ales totul cu mare dragoste. Nu a fost uşor, mai ales că avem şi un bebe de patru luni acasă, dar ce mai contează când e vorba de asemenea eveniment?”, a spus Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Invitaţii vor fi răsfăţaţi cu preparate alese, dar mai ales cu un tort special, de 30 de kilograme. Surpriza vine imediat, desertul va fi în formă de maşină! Nu ne mirăm deloc, mai ales că mirele şi mireasa sunt împătimiţi ai curselor.

Pe data de 17 martie, Roxana Ciuhulescu şi Silviu s-au căsătorit civil, evenimentul fiind unul destul de restrâns. Vedeta era pe atunci însărcinată cu al doilea copil, micuţul Cezar Ioan, care a venit pe lume de ziua tatălui său, 12 iulie.

Roxana Ciuhulescu și-a ales rochia de mireasă

Nu a mai rămas mult timp, iar Roxana Ciuhulescu va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară. Pregătirile sunt în toi, mai ales că va fi dublu eveniment. În ziua în care vedeta și iubitul ei își vor destinele, fiul lor va fi botezat. Roxana Ciuhulescu și-a ales rochia de mireasă și are mari emoții să o îmbrace.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton