Anda Adam a ajuns la spital. Care este starea de sănătate a vedetei

 Pirvu Cristina
.

Cântăreaţa Anda Adam a ajuns la spital recent. După ce acum câteva luni a fost operată la picior, vedeta a mers din nou la cabinetul medicului. Starea ei de sănătate este probabil delicată, mai ales că a şi schiopătat. Cu siguranţă, Anda va reveni în forţă cât mai curând! 

Anda Adam a vizitat zilele acestea cabinetul medicului său. Probabil a acuzat dureri la picior şi a simţit nevoia să facă un control amănunţit. Nu e de mirare, aceasta a avut probleme în trecut, a fost şi operată.  Ea s-a accidentat în cadrul competiţiei „Exatlon” şi a fost nevoită să se opereze la menisc. Totul a decurs foarte bine, iar artista s-a recuperat destul de bine.

Refacerea se pare că nu a fost completă, încât a ajuns din nou la medic. Purtând cu trening gri, lejer, fără picătură de machiaj, Anda Adam şi-a parcat bolidul şi, grăbită, s-a îndreptat spre uşa clinicii. Doar că paşii mari pe care i-a făcut au jenat-o suficient pentru a încetini, chiar în faţa uşii, moment în care se poate observa cum şchioapătă uşor, dar suficient de vizibil pentru a fi îngrijorător, scrie Wowbiz. 

Toţii fanii săi ştiu că vedeta practică mult sport, merge des în sala de fitness şi face nenumărate exerciţii pentru a se menţine în formă. Probabil a exagerat în ultimul timp, însă cu siguranţă are parte de consilierea specialiştilor pentru a-şi reveni.

Anda Adam a fost operată la piciorul stâng

Artista s-a accidentat la Exatlon România, show-ul de megasucces de la Kanal D, în timpul meciului de fotbal şi după un fault comis de „războinica” Anca. Lovitură nu ar fi fost probabil atât de gravă dacă Anda Adam nu ar fi avut o sensibilitate şi unele probleme mai vechi la piciorul stâng. Anda Adam a suferit o intervenţie chirurgicală la menisc, operaţia fiind o urgenţă medicală.
„Anda mi-a povestit despre această operaţie şi mi-a spus că a ajuns la Camera de Urgenţă cu piciorul foarte umflat. Purta blugi pe ea, iar aceştia au trebuit tăiaţi că să-i fie scoşi, atât de mult se umflase piciorul. Da, i-au tăiat blugii pe ea că să o poată opera. A fost operată de urgenţă la menisc”, a declarat Sorin Niculescu, soţul Andei Adam.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton