Delia, complice la boacănele nepoatei sale. Artista nu schimbă scutece: ”Nu vreau să mă încurc”

 Stamen Diana
.

Delia Matache este o mătușă și nașă în același timp pentru micuța Jessica, fetița surorii sale. Artista a recunoscut că va fi cu siguranță complice la boacănele nepoatei sale atunci când aceasta va crește. Oana este încântată de rolul de mamă și se descurcă foarte bine, după cum chiar sora ei ne-a dezvăluit.

Nu știm când va deveni mamă, însă Delia este o mătușă de nota zece. Artista se bucură de fiecare moment petrecut împreună cu Jessica, însă când vine vorba de schimbat scutece, artista nu se bagă peste sora ei.

'E foarte drăguț. Particip din când în când și sunt numai părțile frumoase. Iau așa crema. Am ajutat-o atunci, în primele zile. O dată. Atât. Nu vreau să mă încurc cu ea acolo, să-mi dea peste mână, nu e bine ce faci. E rolul ei și e foarte bine ce face. Probabil că da, atât cât știu că nu-i afectez în niciun fel educația, da. O să fiu complice la boacănele ei, 100%', ne-a dezvăluit Delia.

Cum reușește Delia să se mențină în formă

Delia arată foarte bine, deși cei care o urmăresc la iUmor știu cât de mult îi place să mănânce. Am fost curioși să vedem ce face artista să se mențină în formă și dacă are vreun secret pe care să ni-l spună și nouă.

'Nu am pistrui pe față, dar îmi plac. Cred că o să-mi las fața să stea în soare ca să-i obțin, un an. Mănânc… Nu știu cum reușesc să mă mențin. Nu sunt foarte slabă. Mai alerg. Nu cred în gene la capitolul acesta. Sunt o fire activă, fac și sport. Undeva trebuie să fie un echilibru, chiar dacă nu-mi impun treaba asta.', a mai spus artista.

Citește și: Delia Matache se teme de cancer: 'Nu trebuie să mergi în ultimul stadiu'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton