De ce fiica Elenei Udrea va purta numele Eva Maria. A făcut o promisiune - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Pe coperta numărului de septembrie al revistei VIVA!, apare scris: Eva Maria Udrea. Este numele fetiţei Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, care se va naşte în octombrie. Alegerea acestuia are o însemnătate aparte, după cum a povestit şi Elena Udrea în interviul exclusiv pentru revista VIVA!

De fapt, fetița se va numi Eva Maria Alexandrov, numele Eva Maria Udrea fiind doar o metaforă de copertă.  Eva Maria are însemnătate pentru familia Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, după cum ne-a spus chiar aceasta, EXCLUSIV, pentru revista VIVA!. 

„Numele l-am ales, o cheamă Alexandrov Eva Maria. Maria a fost ușor de decis, îi promisesem Sfintei Fecioare că îi va purta numele, dacă îmi salvează măcar un copil și dacă va fi fetiță. În ciuda tuturor prezicerilor, cum că va fi băiat, atunci am știut că va fi față. În plus, e și numele mamei mele, care este în culmea fericirii că va deveni bunică, în sfârșit. Deja îi cumpără rochițe și pantofiori.

Eva a venit ulterior, ca o revelație. Se și potrivește cu cel de familie, pentru că va purta numele tatălui ei. Eva Maria are o rezonanță biblică puternică, ceea ce cred din nou că nu este întâmplător.”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a avut mari probleme medicale

Pe parcursul sarcinii, Elena Udrea a întâmpinat şi o serie de probleme medicale. Iniţial, fostul potician a anunţat că este însărcinată cu gemeni. Din nefericire, pe unul dintre bebeluşi l-a pierdut. Ea spune că nu a ştiut până acum ce înseamnă o sarcină, fiind pentru prima dată când trece prin asemenea clipe.

„A fost mai dificil pentru că sunt la prima experiență maternală, nu știam aproape nimic despre ce înseamnă o sarcină și, mă aflăm și singură într-o țară total necunoscută mie. În plus, s-a întâmplat într-o sâmbătă, eu mă aflăm la distanță de două ore de mers cu mașina, de spital, medicii erau acasă, au fost chemați special și a mai durat câteva ore până au putut interveni. Dar am avut atâta încredere că voi face acest copil, că totul e bine până la final, că Dumnezeu știe de ce trebuie să fie acum doar unul, încât am depășit momentul pierderii celuilalt cu convingerea că așa a fost să fie.”, a spus Elena Udrea EXCLUSIV pentru revista VIVA!.

 

 

 

*****

Revista VIVA! a realizat un demers jurnalistic, care răspunde în primul rând întrebărilor legate de veridicitatea sarcinii Elenei Udrea. Pictorialul și interviul cu Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în România și fugară în Costa Rica nu servesc niciunui alt interes, în afara celui public și al publicului. Revista VIVA! nu a plătit și nu a primit bani pentru acest subiect.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton