Dan Negru, reacţie acidă după moartea lui Andrei Gheorghe: "E ipocrită şi mizerabilă breasla mea!"

 Pirvu Cristina
.

Dan Negru, reacţie acidă după moartea lui Andrei Gheorghe. Prezentatorul TV nu a rămas indiferent după ce aflat de moartea neaşteptată a jurnalistului Andei Gheorghe. Regretă că nu a fost apreciat mai mult în timpul vieţii, atunci când el spunea lucrurilor pe nume. Alţii considerau că el şi-a pierdut publicul.

Moartea neaşteptată a lui Andrei Gheorghe a stârnit o serie de reacţii din partea oamenilor de televiziune. Printre aceştia se numără şi Dan Negru care consideră că breasla din care face şi el parte nu l-a apreciat pe Andrei Gheorghe la adevărata lui valoare pe timpul vieţii, ci îl omagiază acum. După părerea sa, mulţi considerau că celebrul om de televiziune şi radio îşi pierduse publicul.

Prezentatorul TV a scris un mesaj acid pe Facebook.

„E ipocrită şi mizerabilă breasla mea! Îl omagiază azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta «nu mai are public»! Prea deştept, liber şi citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenişan, trist, doborât şi dat afara din breaslă, dar după moartea lui aceeaşi breasla îl punea pe prima pagina şi îi făcea emisiuni omagiale. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR şi apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabilă şi ipocrită breaslă!, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru a precizat că de multe ori l-a invitat în emisiunea sa pe Andrei Gheorghe, dar el refuza de fiecare dată.

„Nu fi bou! Nu mă mai chema!», aşa mi-a refuzat ultima dată Andrei Gheorghe invitaţia de a veni în show-ul meu! Eram în restaurantul Nobil din Chişinău, lucram amândoi pentru Prime TV şi îl tot băteam la cap să vină invitat la «Blonde» împreună cu Vadim Tudor. Mă refuza mereu! Acolo, la Chişinău, când voia să nu pricep ce spune, o rupea pe ruseşte cu cei din jur! Când a fost arestat pe motiv că ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sârbu, l-a susţinut public. Cool, cu energie şi lumină, fără gânduri negre, a mai scris Negru.

Citeşte şi:

Brigitte Sfăt este nevoită să se descurce singură după despărțirea de Ilie Năstase: 'E mult mai greu'

Andrei Gheorghe a făcut stop cardio-respirator

Celebrul prezentator de radio Andrei Gheorghe a murit.  Acesta avea 56 de ani și, potrivit primelor informații, ar fi fost găsit fără suflare, în seara de 19 martie, în jurul orei 22.00, în baia locuinței sale din Voluntari. Totul a fost anunțat printr-un apel la 112. Acesta a murit în urma unui stop cardio-respirator. 

Foto: Colaj

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton