Anamaria Prodan are probleme de sănătate. Medicii au intervenit imediat

 Pirvu Cristina
.

Anamaria Prodan are probleme de sănătate. În ultima perioadă au avut loc şi momente mai puţin plăcute în familia impresarei. Mama sa a ajuns de mai multe ori la spital. Se pare că acum, Anamaria a fost cea care a avut nevoie de ajutorul medicilor. Iată ce s-a întâmplat cu ea!

Anamaria a fost mereu alături de mama sa, în special în aceste luni în care Ionela a avut neapărată nevoie de ajutorul medicilor, a fost internată de mai multe ori în spital. Iată că de data aceasta, impresara nu se simte deloc bine. Stresul prin care ar fi trecut în ultimele săptămâni ar fu pus-o la pământ.

Chiar în acest weekend, Ionela Prodan ar fi ajuns pe mâna doctorilor, conform Antena Stars. Imediat după, Anamaria ar fi clacat şi ea, spun surse apropiate vedetei. Ea ar avea dureri insuportabile de cap.

Nu este prima oară când ar trece prin aşa ceva. Şi în trecut, Anamaria Prodan s-a luptat cu migrene puternice, apelând mereu la ajutorul medicilor din cauza acestor probleme de sănătate.

Citeşte şi:

Testamentul lui Andrei Gheorghe. A murit la 56 de ani

Ionela Prodan a fost internată o lungă perioadă în spital

Din informațiile care circulă până în prezent, dar care nu au fost confirmate de familia cântăreței, aceasta ar fi fost internată la finalul lunii ianuarie, acuzând probleme cardiace. Se pare, însă, că problema de sănătate  a Ionelei Prodan este de altă natură. Jurnalistul Florin Condurețeanu a declarat într-o intervenție la un post de televiziune, ca artista ar avea grave probleme la pancreas, care au generat complicații.

Ionela Prodan a fost internată la Fundeni, dar nu pentru inimă. Are o problemă gravă la pancreas, care i-a provocat şi alte afecţiuni', a spus Florin Condurățeanu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton