Cum să scapi de petele de pe față cu lămâie. Mască de depigmentare după rețeta Andreei Berecleanu

 Stamen Diana
.

Tenul este foarte important, iar întotdeauna trebuie să fie îngrijit așa cum trebuie fără a-l încărca cu produse care nu-i fac deloc bine. Expunerea la soare nu este un beneficiu pentru piele, mai ales că de multe ori aceasta rămâne pătată. Andreea Berecleanu ne-a dezvăluit cum să scapi de petele de pe față simplu și rapid.

Este vorba despre o mască minune pe care vedeta o prepară în casă și care costă aproximativ 1 leu. Ai nevoie doar de o lămâie pentru a face masca de depigmentare.

Depigmentarea ține de decolorarea, scăderea sau pierderea pigmentaţiei pielii. De multe ori, depigmentarea pielii creează un disconfort estetic după ce aceasta capătă porțiuni cu pete foarte deschise la culoare. Andreea Berecleanu ne-a dezvăluit din secretele ei de frumusețe, iar noi le împărtășim cu voi.

Mască de depigmentare cu lămâie după rețeta Andreei Berecleanu

Prezentatoarea TV ne-a spus cum reușește să scape de petele de pe față cu ajutorul unei măști de depigmentare făcută în casă. Ai nevoie de doar o lămâie pe care o poți cumpăra de la orice supermarket, dar care va face minuni cu tenul tău. 'O mască de depigmentare pe care o fac din zeamă de lămâie acasă.', ne-a dezvăluit Andreea Berecleanu.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton