Cum cresc celebritățile branduri fără să fie plătite

 Stamen Diana
.

Nu este un secret faptul că celebritățile pot ajuta o afacere care este la început de drum pozându-se și purtând hainele și accesoriile pe care le primesc. Este motivul principal pentru care multe companii aleg să le trimită lucuri gratis.

Un exemplu foarte bun este Kate Middleton. Cu siguranță nu găsești un articol sau o postare în care nu este menționat ceea ce Ducesa de Cambridge poartă sau că ceea ce poartă nu mai este disponibil. Se întâmplă atât de des încât acest efect are și un nume: 'Efectul Kate Middleton'. Chiar dacă poartă o rochie Whistles sau favorita ei L.K. Bennett sau o rochie de mireasă cu mâneci lungi, hainele pe care Kate le poartă nu vor sta prea mult timp pe rafturi. De exemplu, rochia albastră Issa London pe care a purtat-o în 2010 la fotografiile de logodnă face furori de fiecare dată când revine în stoc. În 2012, cotribuția ei în industria modei a fost estimată undeva la 1,5 milioane de dolari, potrivit yahoo.com.

Pe de altă parte, Michelle Obama are aceeași influență. Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a readus la viață cardiganul și pantofii fără toc. În mod nesurprinzător, un studiu făcut în anul 2014 pe 1000 de femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani a arătat că un procent de 48% se insipiră de la celebrități.

Maria Sharapova a apărut la un eveniment cu un tricou de la Zara care a costat aproximativ 22 de dolari și pe care scria 'Back in 5 Minutes'. Mesajul de pe tricou a fost interpretat de suporterii ei (ei i-a fost interzis să joacă după ce a picat la un test antidoping la Australian Open), fanii au început să cumpere acele tricouri și să le posteze pe social media cu hashtag-ul #IstandWithMaria.

Desigur, efectul Beyoncé merge dincolo de haine și accesorii. După ce artista a menționat „Red Lobster” în „Formation” în februarie, vânzările la fructele de mare au crescut cu 33%.

FOTO: yahoo.com, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton